START FESTIVAL – URBANA PASTORALA – PRVI MUZIČKI FESTIVAL U PRELEPOM AMBIJENTU BORKOVCA

0

Od 17. do 19. juna održaće se prvi po redu Start festival u izletištu Borkovac, nadomak Rume. Na samom podnožju Fruške Gore, ušuškanoj atmosferi, blizini borova i Borkovačkog jezera posetioci i obožavaoci prirode imaće priliku da tokom tri dana trajanja festivala  čuju 15 izvođača iz Srbije i regiona i upoznaju se sa lepotama sremskog okruga i opštine Ruma. U vremenu masovne kulture i organizacije velikih događaja karakter festivala će biti usmeren na stvaranje osećaja intimnosti, komfornosti i neposrednosti pomešanog sa vrhunskim kvalitetom u svim aspektima koji jedan muzički događaj podrazumeva. 

Posetioci će imati prilike da uživaju u hitovima Vasila Hadžimanova, Eyesburna, Kolje, Vampira, Let 3 i mnogih drugih.

Line up

Vrhunski muzički događaj

Osnovna ideja festivala je da pruži vrhunsko muzičko iskustvo u prirodnom okruženju. Cilj nam je da okupimo i predstavimo istaknute bendove i autore iz Srbije i regiona ali i da promovišemo rad mladih i kvalitetnih bendova iz Srbije. 

Iskustvo u prirodi – pastorala reč je o dramskom obliku čiji se zaplet odvija u idiličnom ambijentu, gde pastiri i pastirice slave ljubav, život i prirodu, daleko od gradskog života.

Cilj Start festivala je upravo to – slavimo ljubav, muziku i prirodu, daleko od gradskog života.

O lokaciji

Start festival će biti organizovan u šumi pokraj Borkovačkog jezera koji se nalazi u opštini Ruma. Na manje od sat vremena vožnje nalaze se Beograd, Novi Sad, Šabac, Sremska Mitrovica, Stara Pazova, Inđija, Šid… Kroz Rumu prolazi Auto put Beograd – Zagreb, a ukoliko neko voli drugačiji vid prevoza možete doći i vozom budući da kroz Rumu prolazi međunarodna pruga Beograd – Zagreb – Ljubljana, ili avionom jer je aerodrom udaljen svega 40km. Kada nista na festivalu možete obići i brojne turističke znametinosti u okolini. Ruma se nalazi na 14km od banje Vrdnik kao i svih manastira i vinarija Fruške Gore. U okolini Rume  se nalazi 6 jezera.

Karte možete kupiti u okviru prodajne mreže tickets.rs po promotivnoj ceni od 2500 za sva tri dana festivala, odnosno dnevnu kartu po ceni od 1000 dinara do 20. maja 2022. godine. 

Previous articlePoziv za učesnike: međunarodna omladinska razmena u Italiji, 16-23.05.2022.
Next articleUnapređenje mentalnog zdravlja mladih kroz omladinski rad – Javni poziv za učešće na treningu