Home [treninzi] „Johnny on the spot“

„Johnny on the spot“

38
0

 ONO – Omladinska Nevladina Organizacija vas poziva da učestvujete u omladinskoj razmeni o pravima mladih „Johnny on the spot“ koja će se održati u Novom Sadu u periodu od 08.01.08. do 15.01.08. ONO – Omladinska Nevladina Organizacija je nevladina, nezavisna, neprofitna organizacija, osnovana 2005. godine

sa ciljem da realizuje aktivnosti i unapredi kvalitet omladinskog rada. www.ono.org.yu

Omladinska razmena o pravima mladih  je okupljanje mladih iz 6 evropskih zemalja (Nemačka, Makedonija, Albanija, Bugarska, Turska i Srbijja) sa ciljem da poveća svest mladih i njihove okoline o pravima mladih. Povećavanjem svesnosti mladih o njihovim pravima težimo da povećamo nivo njihovog učestvovanja u životu zajednice.

Ova tema će biti obrađena kroz razne kreativne radionice (fotografija, role play, snimanje filma, performance…) čiji rezultati će biti javno predstavljeni u vidu jednodnevnog festivala, zadnjeg dana razmene. 

Sve aktivnosti u toku razmene će biti snimljene i biće montiran film koji će sve organizacije koje učestvuju u projektu prikazati u svojim zajednicama nakon razmene.

Kriterijumi za učesnike razmene su da ih zanima ova tema, da imaju između 18 i 25 godina, da im je mesto prebivališta u republici Srbiji, da mogu da se sporazumevaju na engleskom jeziku i da su spremni da sve vreme u toku razmene budu prisutni.

Svi učesnici će biti smešteni u hostelu i biće im pokriveni svi troškovi osim prevoza do mesta razmene.

Ukoliko ste zainteresovani da se prijavite, pošaljite nam svoje podatke (o sebi, prethodna iskustva, kontakt i zašto želite da učestvujete) do 30.11.2007.

Za prijavu ili ukoliko su vam potrebne dodatne informacije možete nas kontaktirati putem maila:

onoorganizacija@gmail.com

kontakt osoba: Milica Paskulov, koordinator projekta

“ONO” – Omladinska Nevladina Organizacija

Pap Pavla 7/122 l 21 000 Novi Sad l Srbija

+ 381 63 80 16 538 I + 381 63 84 55 438

onoorganizacija@gmail.com

www.ono.org.yu