Home [njuz] Zum kafica – 45 minuta o značaju profesionalnog usavršavanja za uspešan razvoj...

Zum kafica – 45 minuta o značaju profesionalnog usavršavanja za uspešan razvoj inženjerske karijere – Globalna perspektiva

175
0

Usled ubrzanog tehnološkog razvoja, važno je blagovremeno razmišljati i planirati razvoj karijere koja će biti uzbudljiva, izazovna, mudra i nagrađujuća. Nova Zoom kafica planirana u utorak 22. marta 2022. u 13h će pružiti uvide u vodeći globalni trend u oblasti međunarodnih standarda u inženjerskoj struci, ali i lične primere, perspektivu i iskustva govornice na ovu temu. 

Andrea Šehić se školovala na vodećim univerzitetima u zemlji i inostranstvu, živela u SAD-u gde je dvaput magistrirala i radila za državno ministarstvo razvoja. Prihvata poziv da se vrati u Srbiju 2009. godine i sa pozicije izvršne direktorke tada tek osnovane Nacionalne FIDIC Asocijacije u Srbiji razvija oblast međunarodnih standarda u inženjerskom sektoru u Srbiji i regionu. Nakon nepunih devet godina na poziciji, i po prvi put u istoriji FIDIC organizacije kao direktor nacionalnog ogranka postaje članica Upravnog odbora na globalnom nivou. Od 2021. nastavlja da gradi međunarodnu karijeru iz svetskog sedišta FIDIC-a (Međunarodni savez inženjera konsultanata FIDIC – Fédération International Des Ingénieurs – Conseils) u Ženevi kao savetnica za edukaciju, treninge i razvoj. Strastvena putnica, piše doktorat i raduje se novim izazovima! 

Prijavite se i postavite pitanje  putem ovog  linka  https://forms.office.com/r/Yj9U4c7Ynm 

Druženje je namenjeno studentima svih fakulteta u sastavu Univerziteta u Beogradu na svim nivoima studija i onima koji su završili studije u poslednjih godinu dana. 

„Zum kafica – 45 minuta sa … “ predstavlja onlajn format programa karijernog vođenja i savetovanja mladih, koji smo razvili u Centru za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu, u želji da ostanemo dostupni (i na daljinu) svojim starim i novim korisnicima.