Događaj Accelerate Serbia

0

Trenutno si na trećoj ili četvrtoj godini studija i želiš da čuješ više o radu mladih u kompanijama? Onda je Accelerate Serbia pravo rešenje za tebe.

Događaj će se održati 12. februara od 17h do 19h i na tom mestu okupiće se startupi i male i srednje kompanije koje zajedno sa mladim ljudima diskutuju o preduzetništvu, kao i o tome koliku važnost mladi imaju u jednoj kompaniji.

Ove zime AIESEC je radio sa nekoliko kompanija koje su odlučile da omoguće praksu studentima iz inostranstva. Na ovom događaju imaćete prilike da razgovarate o značaju prakse, raspitate se o kompanijama kao i da postavite pitanja o svetu preduzetništva.

Ukoliko si spreman/na da proširiš svoje vidike, prijavi se na sledećem linku.

Prijave su otvorene do 10. februara, a dodatne informacije dobićete na mejl ubrzo posle prijave!

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 110 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću omladinsku organizaciju vođenu od strane mladih. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj!

 

Previous articleNagradni konkurs za građane i građanke #PratimJa
Next articleIntergalaktički online kurs kreativnog pisanja 5.0