Home [akcija] Buđenje: Radionica kreativnog dokumentarnog filma u organizaciji DOKSrbija i FSF-a

Buđenje: Radionica kreativnog dokumentarnog filma u organizaciji DOKSrbija i FSF-a

193
0

U okviru pratećeg programa 19. Festivala studentskog filma u saradnji sa DOKSrbijom biće održana radionica namenjena studentima i mladim filmskim profesionalcima koji su zainteresovani za oblast kreativnog dokumentarnog filma.

Radionica će mladim stvaraocima koji imaju projekat ili ideju za dokumentarni film dati priliku da pod mentorstvom afirmisanih filmskih profesionalaca i u saradnji sa kolegama  razviju svoj projekat. Koncipirana tako da se kroz predavanja, diskusije i individualne sesije polaznici upoznaju sa ključnim aspektima kreativnih dokumentarnih filmova, radionica takođe pruža mogućnost i da polaznici razviju svoje projekte.

Poziv za učešće na radionici u vidu posmatrača otvoren je i za sve zainteresovane mlade stvaraoce koje zanima kreativni dokumentarni film, a trenutno nemaju projekat.

Radionica će biti održana u utorak, 21. decembra u multimedijalnoj sali Jugoslovenske kinoteke. Predviđeno trajanje je celodnevno, odnosno u periodu od 10h do 20h.

Za učešće na radionici moguće je prijaviti se do petka, 17. decembra, a nakon prijave će učesnicima biti dostavljen detaljan program radionice.

Prijave su moguće putem sledećeg linka: https://docs.google.com/forms/d/1xPrlDJ4U1DSfk3HI_zmDAlvjOfo3CBcp_i7N6ikqMpk/viewform?edit_requested=true

Festival studentskog filma pokrenut je na inicijativu studenata druge godine Fakulteta dramskih umetnosti, Katedre za Menadžment i produkciju pozorišta, radija i kulture.

Projekat je podržan od strane Ministarstva kulture i informisanja.