Home [ volontiranje ] POZIV za veliku volontersku “Šta nam teško” akciju na Obedskoj bari

POZIV za veliku volontersku “Šta nam teško” akciju na Obedskoj bari

294
0
Pozivamo vas na veliku volontersku “Šta nam teško” akciju koju ove godine organizujemo na Obedskoj bari, u subotu 16. oktobra 2021.
Dolazak na lokaciju je predviđen u prepodnevnim časovima, a povratak je planiran popodne nakon ručka. Volonterima su obezbeđeni hrana, piće, majice, materijal za rad, osiguranje i prevoz do lokacije iz Beograda. Rad će se sastojati od čišćenja, sečenja grmlja, uklanjanja stabala drveća i spaljivanja grana, kao i čišćenja otpada.
Detaljne informacije o akciji, načinu dolaska, konkakt telefonima, onome šta je potrebno da ponesete, poslaćemo nedelju dana pre akcije.
 

U zavisnosti od razvoja epidemiološke situacije i broja prijavljenih učesnika, potvrdićemo održavanje same akcije nedelju dana ranije.

Ukoliko ste zainteresovani možete se prijaviti putem sledećeg LINKA


Za sva pitanja i nedoumice pišite nam na incoming@mis.org.rs
 
Prijave su otvorene do srede, 6. oktobra u 12h.
Poziv je otvoren za mlade između 15 i 30 godina.
 

Ova akcija se organizuje u okviru projekta “Nacionalni program volontiranja mladih Mladi su zakon 2021” koji sprovode Mladi istraživači Srbije, zajedno sa partnerima TIM42 iz Leskovca, Centrom za građansko delovanje iz Obrenovca, Pokretom gorana Vojvodine iz Sremskih Karlovaca i GM Optimista iz Gornjeg Milanovca, a finansiran je od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.