Home [akcija] Ciljaj na vrh – ciljaj na 10!

Ciljaj na vrh – ciljaj na 10!

162
0

Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka, pod pokroviteljstvom Fakulteta  organizacionih nauka, deseti put po redu organizuje Konferenciju studenata  organizacionih nauka. Konferencija se, tradicionalno, održava na Zlatiboru, u  studentskom odmaralištu „Ratko Mitrović“, u periodu od 24. do 29. oktobra.

Cilj Konferencije je da kroz niz predavanja, panel diskusija i radionica omogući  delegatima sticanje znanja iz oblasti menadžmenta i informacionih tehnologija, kao  i sticanje novih veština i poznanstava. Tema desete po redu Konferencije nosi naziv  „Ciljaj na vrh – ciljaj na 10!“ kroz koju Savez, zajedno sa predavačima, želi da približi delegatima kako da postavljaju ambiciozne, ali dostižne ciljeve, važnost rada na sebi  i razvoja, kako na ličnom, tako i na profesionalnom nivou. Takođe, dotaći ćemo se i  tendencija u modernom poslovanju i biznis svetu, kao paralela sa prethodnim ciljem  koja bi upravo dovela do željenog prosperiteta ličnog usavršavanja učesnika.  Delegati će imati priliku da aktivno učestvuju na sedam predavanja, tri radionice i  panel diskusiji i steknu značajno iskustvo i znanje.

Tema ovogodišnje Konferencije ima veliku simboliku za Savez. Motiv teme je da  delegati zajedno sa predavačima diskutuju o postavljanju svojih ciljeva, vizualizaciji  i planiranju budućih koraka kako na karijernom, tako i na ličnom putu razvoja, značaju rada na sebi i ulaganja u svoje znanje.

Prijave traju od 1. do 8. oktobra. Sve aktuelnosti vezane za Konferenciju možete  ispratiti na Facebook stranici Konferencija studenata organizacionih nauka, kao i na  Instagram profilu @kson__ , u čijem opisu se nalazi i link za prijavu!

Prijavi se da budeš deo 10. jubilarne Konferencije studenata organizacionih nauka!  Savez te poziva da zajedno ciljate ka vrhu