Home [akcija] Interaktivni vebinari za studente “Kad završim faks biću…”

Interaktivni vebinari za studente “Kad završim faks biću…”

84
0

Dragi studenti,

Želite da se bliže upoznate sa različitim zanimanjima i saznate različite opcije koje vam se nude?

Nudimo vam priliku da razgovarate sa uspešnim mladim profesionalcima iz raznih sektora, saznate čime se konkretno bave na toj poziciji i kojim su putem do nje stigli.

Pridružite nam se na prvom interaktivnom vebinaru “Kad završim faks biću…”, koji će se održati u sredu, 26. maja 2021. sa početkom u 14 časova.

Prijava se obavlja na sledećem linku : www.ccfs.rs/sr/dogadaji/predstojeci-dogadaji/e/event/posle-faksa-bicu.html.

Vidimo se !

Svaki vebinar biće posvećen predstavljanju jednog zanimanja, i to sa pozicije nekoliko ljudi koji rade u različitim kompanijama i organizacijama, i svi će biti organizovani sredom od 14 časova. Prvih pet vebinara biće posvećeni zanimanju projektnog menadžera, zanimanjima na kojima rade diplomirani tehnolozi, zanimanjima u oblasti marketinga i komunikacija, finansija i sales tj.prodaje, dok će u narednom ciklusu koji je u planu za jesen biti predstavljena i neka nova, tzv. zanimanja budućnosti.

Seriju vebinara pod nazivom “Kad završim faks biću…” realizuje Francusko-srpska privredna komora u Srbiji u saradnji sa Univerzitetom u Beogradu – Centrom za razvoj karijere i savetovanje studenata.