Home [akcija] 45 minuta o inovacijama i startapima u Naučno-tehnološkom parku Beograd

45 minuta o inovacijama i startapima u Naučno-tehnološkom parku Beograd

80
0

Pozivamo studente i mlade istraživače zainteresovane za razvoj inovacija i startapa na novo onlajn druženje, u utorak, 30. marta 2021. sa početkom u 15 časova.  

U gostima nam je Bojan Milenković, saradnik za poslovnu podršku i razvoj u Naučno-tehnološkom parku Beograd.  

Razgovaraćemo o idejama (kako nastaju ideje), koracima za izgradnju održivog biznisa iz ideje, mitovima vezanim za startape, uspešnim startap primerima, podršci koja se može dobiti od NTP Beograd u ranom razvoju ideje, drugim mogućnostima za studente u NTP Beograd (ParkUp!, ImagineIF, Raising Starts, Colosseum Sports Tech Serbia, program inkubacije, zapošljavanje u razvojnim kompanijama, itd). 

Misija Naučno-tehnološko parka Beograd je da podrži inovativne ideje i biznise na putu do svetskih tržišta. U ostvarivanju te misije, Bojan je deo tima koji je zadužen za poslovnu podršku i razvoj. Do sada je imao priliku da sarađuje sa velikim brojem starap timova sa ciljem pružanja podrške njihovom ubrzanom razvoju. Završio je Master studije na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. 

Prijavite se za učešće do utorka, najkasnije do 12 časova i pošaljite svoje pitanje putem upitnika na linku  

Druženje je namenjeno studentima svih fakulteta u sastavu Univerziteta u Beogradu na svim nivoima studija i onima koji su završili studije u poslednjih godinu dana. 

“Zoom kafica – 45 minuta sa … ” predstavlja novi onlajn format programa karijernog vođenja i savetovanja mladih, koji smo razvili u Centru za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu, u želji da ostanemo dostupni (i na daljinu) svojim starim i novim korisnicima.