45 minuta o javnom nastupu sa glumcem Markom Stojanovićem

0

Od trenutka kada ste izašli iz svog stana počinje javni nastup – 45 minuta o javnom nastupu.

Pridružite nam se u utorak 16. marta u 14 h, pričaćemo o verbalnoj i neverbalnoj komunikaciji, odgovornosti, tremi i kako je se osloboditi…

Postavite nam pitanje ili dilemu i daćemo vam odgovor ili savet u okviru nove Zum kafice, prijavite se na linku: http://skr.rs/zzSD najkasnije do utorka ujutru da bi vam poslali link za pristup.

Marko Stojanović je profesionalni glumac već 32 godine koji je glumio na srpskom, engleskom i francuskom jeziku, ali i bez reči. Specijalizovao pantomimu u školi Mrasela Marsoa u Parizu. Od kraja prošlog veka se bavi odnosima s javnošću, a od početka ovog veka i držanjem predavanja, seminara i treninga unepređenja veština komunikacije, javnog nastupa i neverbalne komunikacije. Tokom godina je došao i do sopstvenog metoda koji je nazvao ”Voice & Body Management Training”.

Druženje je namenjeno studentima svih fakulteta u sastavu Univerziteta u Beogradu na svim nivoima studija i onima koji su završili studije u protekle dve godine. 

“Zoom kafica   – 45 minuta sa … ” predstavlja novi  onlajn format programa karijernog vođenja i savetovanja mladih, koji je Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu razvio u želji da ostane dostupan (i na daljinu) svojim starim i novim korisnicima. 

Previous article45 minita o mobilnosti tokom studija
Next articleLokalne zajednice po meri mladih: Odlučionice 2.0 – otvorene prijave!