Home [ volontiranje ] Potrebni volonteri u Erazmus studentskoj mreži

Potrebni volonteri u Erazmus studentskoj mreži

282
0

Erazmus studentska mreža (ESN) te poziva da postaneš deo Erazmus generacije i jedan/a od 15 hiljada volontera/ki, članova ESN-a iz 42 zemlje sveta koji rade na poboljšanju kvaliteta omladinskih i studentskih razmena, kao i stvaranju atmosfere dobrodošlice za strane studente, predstavljajući našu zemlju na najbolji mogući način. 

Kroz volontiranje u ESN-u imaćeš mogućnost da razvijaš veštine upravljanja projektima u oblasti mladih, obrazovanja i istraživanja. Izgradićeš sposobnost interkulturalne komunikacije kroz rad u međunarodnm okruženjem. Organizovaćeš različite događaje zabavnog i edukativnog karakter, za domaće i internacionalne studente. Kroz zagovaranje javnih politika u oblasti obrazovanja moći ćeš da utičeš na donosioce odluka na nacionalnom, ali i kroz različite komitete i na internacionalnom nivou. Kroz sticanje različitih veština bićeš spreman/a za lakši ulazak na tržište rada. Takođe, kao član ESN-a imaćeš ESNcard, člansku karticu naše organizacije uz pomoć koje možeš ostvariti različite popuste i pogodnosti širom Evrope. Bićeš u prilici da  upoznaš  mnogo različitih ljud! Samo zamisli kako je lep osećaj kada u svakom kraju sveta imaš nekoga za koga možeš reći da ti je prijatelj. 

Volontiranjem u Erazmus studentskoj mreži možete postati član različitih međunarodnih komiteta, kao što su Međunarodni komitet za obrazovanje (ICE) koji radi na unapređenju statusa studenata, kao i u polju mladih i visokog obrazovanja. Komitet za finansije (FICO) koji planira, kreira i primenjuje dugoročne strategije, brine se o finansijama organizacije,radi na stvaranju i održavanju partnerstava i sponzorstava kako na međunarodnom, tako i na nacionalnom nivou. Komitet za mrežu (NEC) je mesto na kom se analiziraju statistički podaci,kreiraju i primenjuju različite strategije za unapređenje mreže. Komitet za komunikacije (ComCom) kreira strategije i sadržaje mreže u polju komunikacija, brendiranja, medijskih sadržaja i PR-a. Na kraju, ali ne i najmanje važno, tu je i IT komitet, koji radi na kreiranju i održavanju sajtova, aplikacija i drugih stvari iz oblasti IT.

ESN je prisutan u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. 

Prijavu možeš popuniti ovde.

Vizija ESN-a se zasniva na posvećenosti unapređenju međunarodnog obrazovanja i pružanju prilika za samostalni razvoj mladih, negujući interkulturalno razumevanje i stvarajući pozitivne promene u društvu. Erazmus studentska mreža (ESN) je najveće studentska organizacija u Evropi. Osnovana je 16. oktobra 1989. godine. Danas je prisutna u 42 zemlje, uključujući i Srbiju. Erazmus studentska mreža Srbija osnovana je 2006. i ove godine obeležava 15 godina postojanja.

Više o pojedinačnim timovima i zadacima volontera unutar timova možete naći na našem vebsajtu i na formularu za registraciju koji se nalazi na linku ispod. Regrutacija traje do 28. februara. Postanite deo Erazmus generacije!

https://esn.rs/regrutacija