Home [akcija] Zum kafica – 45 minuta o asertivnosti sa Svetlanom Kijevčanin

Zum kafica – 45 minuta o asertivnosti sa Svetlanom Kijevčanin

310
0

Ukoliko se prepoznajete u jednoj od sledećih situacija:

imam strah sa izrazim svoje mišljenje, ne znam kako da se izborim za sebe; bojim se da se prijatelji ne naljute ukoliko ih odbijem za uslugu ili izlazak, neprijatno mi je da primam ali i da dajem komplimente, nisam od onih koji iskoriste priliku za umrežavanje čak i kad im je pred nosom…

…dođite na ZOOM kaficu da zajedno nađemo odgovore.

Sa Svetlanom pričamo o tome kako da na iskren, otvoren, direktan način izrazim svoja uverenja, misli i osećanja i zauzmem se za svoja prava bez ugrožavanja prava drugih.

Psihološkinja Svetlana Kijevčanin je posle diplomiranja na Filozofskom fakultetu radila kao asistentkinja na predmetima Pedagoška psihologija i Mentalno testiranje dece. Paralelno je bila jedna od osnivačica Grupe Most – udruženja za saradnju i posredovanje u sukobima gde je učestvovala u kreiranju i implementaciji brojnih programa u oblasti nenasilne komunikacije i konstruktivnog rešavanja sukoba. Od 2000. radi u međunarodnim nevladinim organizacijama. Trenutno na funkciji vođe tima za razvoj kadrova i obuka na USAID-ovom projektu za konkurentnu privredu.

Druženje je namenjeno studentima svih fakulteta u sastavu Univerziteta u Beogradu, na svim nivoima studija i onima koji su završili studije u protekle dve godine.

Popunite prijavni formular najkasnije do 23.2. u 9h.

“Zoom kafica – 45 minuta sa … ” predstavlja onlajn format programa karijernog vođenja i savetovanja mladih, koji smo razvili u Centru za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu u želji da ostanemo dostupni (i na daljinu) svojim starim i novim korisnicima.