Home [akcija] Internacionalno takmičenje u upravljanju projektima „Project Management Championship 2021”

Internacionalno takmičenje u upravljanju projektima „Project Management Championship 2021”

123
0

Internacionalno takmičenje u upravljanju projektima „Project Management Championship 2021” inicirano je od strane strane mladih projektnih menadžera – IPMA Young Crew u okviru Međunarodne asocijacije za upravljanje projektima – IPMA (International Project Management Association) sa ciljem da mladima pruži priliku za razvoj, sticanje novih poznanstava i učenje kroz praksu.

Takmičenje u upravljanju projektima namenjeno je svim studentima u Srbiji koji žele da steknu nova znanja i iskustvo u projektnom menadžmentu. Ovo takmičenje pruža priliku mladim talentima da načine prve korake u profesionalnoj karijeri i da budu prepoznati od strane svetskih stručnjaka. Project Management Championship sastoji se iz tri faze :

  1. Kvalifikacione runde koja se ove godine održava 27. februara, onlajn i u okviru koje timovi testiraju svoje znanje rešavanjem testa od 100 pitanja za 100 minuta.
  2. Nacionalno finale koje se održava 14. marta, gde će se takmičiti šest timova koji su ostvarili najbojli rezultat u okviru kvalifikacione runde. Timovi će imati zadatak da reše realni poslovni problem i oprobaju se u ulozi projektnih menadžera. Najbolji tim predstavljaće Srbiju na internacionalnom nivou.
  3. Internaciono finale je poslednji krug takmičenja i okuplja najbolje timove, pobednike nacionalnih takmičenja i ove godine će se održati u Srbiji.

Svi zainteresovani studenti, mogu se prijaviti individualno, u paru (u tom slučaju organizatori formiraju tim) ili tri ili četiri člana preko sledećeg linka: bit.ly/pmc2021 Prijave za takmičenje otvorene su do 20. februara.

Za više informacija možete posetiti Instagram stranicu @youngcrewserbia kao i zvanični sajt https://become.pm.