Home [akcija] Youth Mobility Open Day

Youth Mobility Open Day

95
0
U susret Međunarodnom danu volontera, Erazmus studentska mreža Srbija, organizuje Youth Mobility Open Day. Ovaj događaj predstavlja jedinstvenu priliku da saznate kakve vam se sve mogućnosti pružaju u pogledu mobilnosti, bilo ona studentska ili omladinska.

Tokom događaja predstavnici organizacija i programa koji se bave mobilnošću studenata i mladih, imaće priliku da predstave svoje programe, način prijave, ali i da odgovore na sva vaša pitanja.
Događaj se organizuje u petak 4. decembra, sa početkom u 15 časova i prenosiće se putem Facebook Live-a, te ćete imati priliku da uživo postavljate pitanja učesnicima. Događaj možete pratiti na Facebook stranici Erasmus Student Network Serbia ili na na ovom linku.
Događaj će se sastojati od dva panela.
Tokom prvog panela razgovaraćemo sa predstavnicima organizacija o različitim mogućnostima kada je mobilnost mladih u pitanju, sa posebnim osvrtom na volonterski rad, kratkoročne i dugoročne volonterske projekte.
Marija Perić – Mladi istraživači Srbije
Jovana Divac – Vega omladinski centar
Novak Simin – AEGEE Novi Sad
Početak prvog panela je u 15h.
Tokom drugog panela razgovaraćemo sa  predstavnicima organizacija i programa koji se bave studentskom mobilnošću. Ovom prilikom će biti predstavljeni programi kao što su Erasmus+, Global UGRAD i DAAD.
Goran Bogunović – Tempus fondacija
Dragana Obradović – Ambasada SAD
Daliborka Maldaner – DAAD
Početak drugog panela je 16:30h.
Ovaj događaj organizuje Erazmus Studentska Mreža Srbija uz podršku Delegacije Evropske unije.