Climathon Belgrade 2020

0

Beograd će u novembru biti deo najmasovnije kolektivne klimatske akcije koja se dešava u preko 145 gradova i 55 zemalja na svim kontinentima.

Кao pojedinac ili član tima, imaćeš priliku da doprineseš zaštiti životne sredine, borbi sa klimatskim promenama i da učiš od vrhunskih stručanjaka, za šta ćeš dobiti sertifikat, i da se takmičiš u osvajanju vrednih nagrada.

Ovogodišnji Climathon se organizuje online, u saradnji sa Sekretarijatom za zaštitu životne sredine, Privrednom komorom Srbije, Studentskom unijom Srbije, i drugim partnerima.

Timski ćeš rešavati izazov grada Beograda ”Izletnički otpad”. Tehnologije u službi podizanja eko-svesti, koji je niže opisan detaljnije.

Link: REGISTRUJ SE!

Događaj je otvoren za sve timove i pojedince – bez obzira na nivo znanja – za aktiviste, preduzetnike, startapove, biznis lidere ili kreatore politike.

Oekuju te: besplatno učešće, umrežavanje, radionice, akademska i medijska podrška za tvoje ideje.

Razvijaćeš kolektivnu inovativnost i kreativnost, učićeš o održivom razvoju kroz Remaking Tesla, forum podržan od Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

REGISTRACIJA

Previous articlePanel diskusija „Proaktivno o pravnom aspektu prakse i prvog posla”
Next articlePozivamo te da se prijaviš na nagradni konkurs za kreativna i inovativna rešenja povodom Međunarodnog dana praktikanata!