Održive karijere-odgovorni građani 21. veka s temom: cirkularna ekonomija

0

Novo druženje u okviru programa “Održive karijere u Srbiji – odgovorni građani 21. veka” biće posvećeno karijerama u oblasti cirkularne ekonomije.

Naši gosti – panelisti su:

  • Marija Dedić, urednica portala Centra za promociju cirkularne ekonomije. Marija je diplomirala na Fakultetu političkih nauka na studijama novinarstva i Master studijama Ekološke politike. Ekolog i novinar sa dugogodišnjim iskustvom rada u štampanim, digitalnim medijima i video produkciji.
  • Milan Veselinov, izvršni direktor Centra za cirkularnu ekonomiju, profesionalno se bavi cirkularnom ekonomijom sa ciljem da odgovornim firmama pomogne u tranziciji ka dobrom poslovanju. Završio je Master studije Inudstrijske ekologije na zajedničkom programu Holandskog Tehničkog Univerziteta Delft, Univerziteta Lajden, Švedskog Tehničkog Univerziteta Chalmers i Austrijskog Univerziteta Karl Franzens u Gracu.

Sa našim panelistima razgovaraćemo o tome šta je i zašto je važna cirkularna ekonomija, kako neko tokom studija ili po završetku fakulteta može steći radno iskustvo u oblasti cirkularne ekonomije, kao i koja su znanja i veštine potrebne da bi se neko bavio tom oblašću,  kakav su karijerni put prošli Marija i Milan i šta im je najviše pomoglo da stignu do tačke na kojoj su sada.

Prijavite se, postavite pitanja za paneliste. Prijava je dostupna ovde

Link ka događaju možete očekivati dva časa pre početka.

Vidimo se u sredu 11. novembra u 12h, do tada obezbedite udobno okruženje i dobar internet.

Program “Održive karijere u Srbiji – odgovorni građani 21. veka” Univerzitetskog centra za razvoj karijere i savetovanje studenata je zamišljen kao onlajn serijal panel diskusija sa profesionalcima – alumnijima Univerziteta u Beogradu, koji su svoje karijere razvili na poslovima koji u većoj ili manjoj meri doprinose principima održivog razvoja. Susretima sa profesionalcima koji su izgradili “održive” karijere želimo da studentima i onima koji su diplomirali ukažemo na značajne informacije, neophodne veštine i znanja koje mogu pomoći da izgrade put ka odabranoj karijeri.

Previous articleStudentsko takmičenje: Izazov COVID-19
Next articleFLUX RADIO