Poziv za učešće u omladinskoj razmeni u Portugalu!

0
SHARE

Organizacija Azes Valboenses iz Portugala i organizacija Magnet iz Srbije pozivaju vas da se prijavite na omladinsku razmenu „RENATURE“ koja će biti održana u mestu Gondomar, u Portugalu od 31. marta do 9. aprila 2020. godine.

Ukoliko imaš između 18 i 30 godina, zanima te zaštita životne sredine, odgovorna i održiva potrošnja, uzgajanje organske hrane i proizvodnja ekološke kozmetike, a pored toga voliš da se družiš i radiš u internacionalnom timu, ovo je prava prilika za tebe!

Poziv je otvoren za 5 učesnika i učesnice iz Srbije (4 plus jedan lider/liderka grupe) starosti od 18 do 30 godina koji su zaiteresovani za temu kojom se bavi razmena i koji su spremni da postanu „zeleni ambasadori“.

Lider/liderka grupe treba da imaju iskustvo u vođenju omladinskih razmena i održavanju radionica u oblasti neformalnog obrazovanja kao i da tečno govore engleski jezik.

Troškovi smeštaja, ishrane i puta su pokriveni od strane organizatora. Za učesnike i učesnice iz Srbije budžet za kupovinu avionske karte je 360 EUR.

Više informacija o razmeni možete pronaći klikom na sledeći link – Infopack ReNature.

Ukoliko ste zainteresovani, prijavite se popunjavanjem prijave na linku, najkasnije do 29. februara.