Home [treninzi] Prijave za StartIN 2.0 program zvanično otvorene

Prijave za StartIN 2.0 program zvanično otvorene

100
0

Imaš ideju za svoj startap, oformljen tim, želiš da učiš od iskusnih mentora? Prijavite se za StartIN 2.0 i postani deo druge generacije polaznika prestižnog startap programa u regionu! Prijave traju do 15. marta.

Nakon što je prva generacija od 5 timova uspešno završila svoje inicijalno startap putovanje, StartIN je prepoznat kao jedan od visoko kvalitetnih program za razvoj tehnoloških startapova. To nam je dalo snagu da nastavimo dalje sa ciljem da omogućimo podršku svima koji žele da pokrenu svoj biznis, ali i sa druge strane doprinesemo oživljavanju startap ekosistema u Srbiji.

Naš program namenjem je ambicioznim mladim ljudima, studentima završnih godina i master studija koji imaju ideju za svoj prvi biznis/startap, ali im je neophodna edukacija, mentorstvo i podrška kroz celokupan proces od predstavljanja ideje do lansiranja proizvoda.

Glavni benefiti programa:

  • Mentorski pristup – instruktivne radionice sa praćenjem progresa učesnika programa
  • Umrežavanje i učenje od domenskih eksperata zasnovanog na “hands on” principu odnosno iz ličnog iskustva mentora preduzetnika
  • Dobijanje sertifikata o završenom programa

Cilj programa je da mladi i budući preduzetnici kroz učenje preduzetničkog procesa, prepoznavanje preduzetničkih osobina, razvoj i implementaciju kritičkog preduzetničkog razmišljanja dobiju priliku da izgrade svoj tehnološki biznis. Kroz tromesečni intentenzivni rad startap timovi imaće priliku da unaprede praktična znanja kao što su veštine upravljanja inovacijama i metodološki razvoj biznisa od ideje do izlazne strategije.

Program podržava različite biznis modele koji su zasnovani na tehnološkim inovacijama, digitalnim proizvodima/uslugama kao i blockchain tehnologijama, a timovi mogu biti iz različitih oblasti kao što su fintech, smart city & mobility, health-tech, tourism & hospitality, agro-tech, eco-tech…

Prijave za StartIN startap program su otvorene do 15. marta, a sve dodatne informacije zainteresovani timovi mogu pronaći OVDE!