Home [akcija] Konferencija za učenike srednjih škola iz Srbije – Hoću neću

Konferencija za učenike srednjih škola iz Srbije – Hoću neću

299
0

Udruženje mladih entuzijasta će od 1. do 3. februara i od 15. do 17. februara održati konferenciju za učenike srednjih škola iz Srbije. Profesori će kroz predavanja pomoći učenicima da lakše izaberu fakultet koji će studirati, ili ih približiti željenom. Hoću-Neću je konferencija na kojoj pored pomoći pri izboru fakulteta možeš pronaći i mnogo novih prijatelja.

Ono što može uticati na tvoju odluku da se prijaviš je činjenica da je svim učesnicima uz minimalnu novčanu participaciju obezbeđen smeštaj u hotelu ”Banjica” koji se nalazi u Sokobanji, gde ćeš sa svojim vršnjacima spavati i boraviti tri dana. Projekat se realizuje već jedanaesti put i do sada je učestvovalo preko 4000 srednjoškolaca koji su odabrali pravi fakultet.

Ova trodnevna konferencija ima cilj da učenicima srednjih škola Srbije pomogne pri izboru fakulteta koji će upisati, kao i profesije kojom će se baviti. Ako se prijaviš, imaćeš priliku da čuješ predavanja istaknutih profesora i stručnjaka iz oblasti ekonomije, prava, arhitekture, medicine, hemije, mašinstva, organizacionih nauka, dramskih umetnosti, filozofije i mnogih drugih. Predavanja su interaktivna, zanimljiva i ne zahtevaju predznanje.
Prijavi se ovde!