Home [njuz] Informišite se o studijama u inostranstvu 20. novembra u Smart Officu u...

Informišite se o studijama u inostranstvu 20. novembra u Smart Officu u Beogradu

74
0

Nemestic Studio održaće još jednu u nizu besplatnih konsultacija o studiranju u inostranstvu na fakultetima iz oblasti ekonomije, marketinga, mode, dizajna, vizuelnih umetnosti, menadžmenta i komunikacije u coworking centru Smart Office u Beogradu, 20. novembra 2019. godine sa početkom u 17.00h.

Sprovešćemo vas kroz kraću prezentaciju fakulteta koje zastupamo, programima studija, kao i aktuelnim stipendijama. Svi zainteresovani imaće priliku da na licu mesta saznaju detalje o neophodnim dokumentima, troškovima života i proceduri dobijanja vize.

Upoznaćemo vas sa: Institutom Marangoni, Polimodom, Evropskim Institututom za dizajn IED, Domus Akademijom, Novom Akademijom lepih umetnosti NABA, IFA Paris Internacionalnom Akademijom, John Cabot Univerzitetom i mnogim drugim.

Ukoliko razmišljate u pravcu odlaska na studije u inostranstvo, dvoumite se ili niste sigurni koji program ili fakultet je idealan za vas iskoristite ovu jedinstvenu priliku i zatražite odgovore na sva željena pitanja.

Saznajte koje su vam mogućnosti za obrazovanje u inostranstvu – investirajte u svoju budućnost!

Ulaz je besplatan, a prijave su obavezne zbog ograničenog broja mesta. Ime, prezime i kontakt telefon možete poslati na mejl studiranje@nemestic.com, na broj telefona 060 56 987 65 ili putem zahteva.