Home [stipendije] Sajam stipendija „Izaberi stipendiju po svojoj meri“

Sajam stipendija „Izaberi stipendiju po svojoj meri“

323
0

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Кragujevcu organizuje XI Sajam stipendija Izaberi stipendiju po svojoj meri. Utorak, 29. oktobar 2019. godine hol Pravnog fakulteta Univerziteta u Кragujevcu,  11-15 časova.
U želji da studente i diplomce Univerziteta u Кragujevcu informiše o aktuelnim konkursima za mobilnost studenata, studentskim razmenama i mogućnostima i preduslovima za studiranje i dodatno usavršavanje u inostranstvu, kao i o aktuelnim konkursima za usavršavanje u zemlji, programima volontiranja i prilikama za stručnu praksu, Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata jedanaestu godinu zaredom organizuje Sajam stipendija pod sloganom Izaberi stipendiju po svojoj meri.
Studentima Univerziteta u Кragujevcu svoje programe za stipendiranje predstaviće najznačajnije domaće i strane institucije i fondacije. Posetioci sajma imaće priliku da od izlagača čuju odgovore na sva pitanja vezana za aktuelne programe, način prijave i neophodnu dokumentaciju.
Među učesnicima ovogodišnjeg Sajma stipendija će biti:
1. Ministarstvo omladine i sporta – Fond za mlade talente Republike Srbije
2. Fondacija Tempus – Erazmus+ kancelarija u Srbiji
3. Francuski institut u Srbiji i Campus France – Nacionalna agencija za promociju francuskog visokog obrazovanja u inostranstvu
4. Britanski savet
5. Međunarodni akademski centar Beograd
6. Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu
7. Portal www.stipendije.rs
8. Predstavnik Univerziteta Politecnico di Milano i Ca’ Foscari
9. Кomitet za međunarodnu saradnju studenata medicine IFMSA Srbija – Lokalni komitet Кragujevac
10. AIESEC Srbija – Lokalna kancelarija Кragujevac
11. Euraxess Network Srbija
12. Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Кragujevcu – organizator i domaćin Sajma – Alumnisti Erazmus+ programa i strani studenti koji su na razmeni na Univerzitetu u Кragujevcu.

Posetite Sajam stipendija i uverite se i sami da prosečna ocena nije uvek najbitniji faktor i da postoji stipendija po meri svakog studenta!