Marketing Tech meetup

0

Pozivamo sve zainteresovane digitalne marketare, sadašnje ili buduće vlasnike SaaS (software as a service) biznisa i frilensere da se  priključe Marketing Tech meetup-u. Ovaj događaj će se održati 11. oktobra od 18 do 20 časova u prostorijama In Centra.

Učesnici su:

Anđelka Ducić, CEO at Symbiotica

Bavi se digitalnim marketingom proteklih 9 godina i sebe smatra full-stack digitalnim marketarom. Radila je na više od 300 digitalnih kampanja za različita tržišta i za skoro sve industrije (posle 300-te je prestala da broji).

Poslednje dve godine primenila je sve znanje koje je prikupila na projektima i zajedno sa partnerom vodi firmu Symbiotica, koja je zamišljena kao agencija koja pruža celokupnu digitalnu uslugu klijentima – po sistemu “ključ u ruke” pruža usluge izrade sajtova i web aplikacija, ali i digitalnog marketinga – promocije na Google-u, društvenim mrežama, optimizacije za pretraživače (SEO), email marketinga itd.

Jovan Miljević, Head of Marketing at Nifty

Jovan se aktivno bavi Performance Marketingom, a trenutno je na poziciji Head of Marketing u njujorškom startapu Nifty. Bio je angažovan na nekoliko SaaS projekata za koje je radio razvoj i marketing, među kojima su KarmaCRM i Vacation Tracker. Takođe je radio za novosadski ActiveCollab – project management software.

Koristeći napredne alata za analitičku i bihejvioralnu analizu ima priliku da sarađuje sa product i development timovima kako bi softver učinio boljim i obezbedio mogućnosti za stabilan rast. Pored toga, poseduje znanja iz oblasti poput SEO, Analytics i PPC (pay-per-click).

Učesnici će pričati o primeni alata u digitalnom marketingu, na koji način on reklamira i poboljšava SaaS biznis, kao i u kakvoj se sponi nalaze marketing i programiranje. Nakon diskusije, imaćete priliku da učestvujete u networkingu i da postavite pitanja govornicima.
Prijave su obavezne za sve putem sledećeg linka: http://bit.ly/2oIRDim

Požurite, broj mesta je ograničen!

Previous articleIntergalaktički kurs kreativnog pisanja 2.0
Next articleNO.30NA – PETONEDELJNI PROGRAM ZA MLADE INOVATORE JEDINSTVENA PRILIKA ZA EDUKACIJU U OBLASTI INOVACIJA I UPRAVLJANJA INOVACIJAMA