Home [akcija] FinTech meetup – Kako doći do alternativnih izvora finansiranja? | CESA WINNERS

FinTech meetup – Kako doći do alternativnih izvora finansiranja? | CESA WINNERS

129
0

Pozivamo sve zainteresovane startape i predstavnike neprofitnog sektora da nam se 27. septembra od 18 časova priključe na FinTech meetup-u. Na samom početku ćemo predstaviti pobednike CESA takmičenja za svih 15 kategorija, sa posebnim osvrtom na Best FinTech Startup. Nakon toga, sledi diskusija u kojoj će učestvovati eksperti iz finansijskog i nevladinog sektora, kao i predstavnici startap zajednice.

Učesnici diskusije su:

Jovan Tišma, Ambassador at Startup Genome & Global Startup Awards, Former CPO at RealMarket

Jovan je biznis strateg u oblastima Fin/RegTech-a. Član je radne grupe Evropske mreže crowdfunding platformi koja istražuje primene blockchain-a u alternativnom finansiranju. Do nedavno je bio na funkciji direktora proizvoda u kompaniji RealMarket, čiji je fokus na razvijanju integrisanog ekosistema za alternativno finansiranje privatnih kompanija.

Ambasador je za Global Startup Awards, kao i Startup Genome, čiji je cilj razvoj globalnog startap ekosistema. Jovan je završio Pravni fakultet u Beogradu.

Miloš Janković, Crowdfunding for nonprofits | Communications Manager at Catalyst Balkans

Miloš radi u sektoru marketinga i komunikacija u okviru regionalne neprofitne kompanije Catalyst Balkans. Sem filantropskog pristupa, kompanija teži ka implementaciji startap prakse u neprofitni sektor – Lean metodologije, FinTech i Data science. Miloš se takođe bavi i crowdfundingom za neprofitne organizacije.

Osnivač je PR agencije Batz’n’Katz, koja se prvenstveno bavi kreiranjem digitalnih strategija i kampanja za male biznise, neprofitne i političke organizacije. Završio je Pravni fakultet u Beogradu.

Agenda:

17:30 – 18:00 Registracija učesnika

18:00 – 18:10 Predstavljanje svih pobednika CESA takmičenja u Srbiji po kategorijama

18:10 – 18:20 Kratko predstavljanje pobednika CESA takmičenja u kategoriji Best Serbian FinTech startup

18:20 – 19:30 FinTech diskusija

19:30 – 20:00 Networking

Ukoliko želiš da se bolje upoznaš sa poslovnim rešenjima i alternativnim načinima finansiranja koje nude savremene tehnologije startapima i neprofitnom sektoru, ne propusti ovaj događaj! Nakon diskusije, imaćeš priliku da postaviš pitanja i da se povežeš sa svim učesnicima, kao i pobednicima CESA takmičenja.

Prijave su obavezne za sve zainteresovane, i to putem sledećeg linka: http://bit.ly/2mmAF8n

Vidimo se!

O CESA takmičenju:

CESA (Central European Startup Awards) je deo Global Startup Awards. Nastala je 2004. godine sa težnjom za stvaranjem inspirativnih i društveno svesnih inovacija koje zaslužuju svu pažnju i podršku. CESA takmičenje se danas održava u 10 zemalja (Mađarska, Austrija, Slovenija, Slovačka, Češka, Poljska, Bugarska, Rumunija, Srbija i Hrvatska).

Više informacija možete naći na sajtu: http://centraleuropeanstartupawards.com/