Home [njuz] L’Oreal Paris Cinemanija od 31. oktobra do 7. novembra

L’Oreal Paris Cinemanija od 31. oktobra do 7. novembra

38
0

brad_pitt.jpgPremijerom filma “Četvrti čovek”, reditelja i scenariste Dejana Zečevića, 31.oktobra u Sava centru biti svečano otvorena ovogodišnja, petnaesta po redu L’Oreal Paris Cinemanija. Tradicionalna revija filmova održaće se od 31. oktobra do 7. novembra u Sava centru i od 1. do 8. novembra u bioskopu „Arena“ u Novom Sadu. L’Oreal Paris Cinemanija predstaviće premijerno 23 najnovija ostvarenja koja predvode najveća glumačka imena. Naša publika će, pored filma „Četvrti čovek“ moći da pogleda i filmove „Kukavičko ubistvo Džesija Džejmsa od strane Roberta Forda“ koji je Bredu Pitu doneo nagradu za najbolju mušku ulogu na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Veneciji, „Invazija“ sa Nikol Kidmen i Denijelom Krejgom, mjuzikl „Lak za kosu“ sa Džonom Travoltom u ulozi dame sa većim brojem kilograma i druge blokbaster hitove.

Devet filmova u okviru premijernog programa gledaoci će eksluzivno moći da pogledaju samo na prestojećoj reviji. U redovnoj bioskopskoj distribuciji neće se naći filmovi „Svemoćni Evan,“ „Pritajeno zlo: Istrebljenje,“ „Sa tobom do kraja sveta,“ „Kukavičko ubistvo Džesija Džejmsa od strane Roberta Forda,“ „Slutnja,“ „Next,“ „Konobarica,“ „Nestala,“ i „Gospodin Brooks.“

L’Oreal Paris Cinemaniju zatvoriće politički triler „Glineni golubovi“ čiju režiju potpisuje Oskarovac Robert Redford sa Tomom Kruzom i Meril Strip u glavnim ulogama. Naša publika imaće privilegiju da film „Glineni golubovi“ pogleda dva dana pre americkog starta.

Paralelno će se odvijati i reprizni program od 46 najvećih hitova koji su se na našim bioskopskim repertoarima prikazivali tokom ove godine. Karte za L’Oreal Paris Cinemaniju već su u prodaji a mogu se naći na blagajnama Sava centra, Bilet servisa i Mamut-a.