Trening i HR konsalting kompanija „Viga“ raspisuje konkurs za poziciju praktikanta

0

Ko smo mi?
Pomažemo razvoj organizacija i delimo sa našim klijentima znanje i dobru praksu koju smo stekli u skoro 20 godina poslovnog i menadžerskog iskustva. Kroz različite oblike podrške: trening, mentoring, poslovno savetovanje i koučing pružamo podršku menadžerima i organizacijama u unapređenu upravljanja i rada timova i zaposlenih.

Šta ti nudimo?
Nudimo ti priliku da se u periodu od početka septembra do kraja 2019. godine detaljno upoznaš sa osnovnim zadacima i delatnostima kompanije i da stekneš znanja i iskustva u organizaciji i realizaciji različitih treninga i obuka koje realizujemo za svoje klijente. Praktikantski program ne podrazumeva finansijsku nadoknadu i potpuno je volonterski. Nakon završetka praktikantskog programa postoji mogućnost poslovnog angažmana u kompaniji uz iskazanu ličnu motivaciju i zalaganje kao i obostrano zadovoljstvo saradnjom.

Ko može da se prijavi?
Studenti i studentkinje završnih godina fakulteta ili master studija koji mogu da uspešno usklade studentske i praktikantske obaveze. Prednost imaju studenti koji su tokom studija pokazali inicijativu i bili angažovani na fakultativnim programima i poslovima. Potrebno je dobro poznavanje engleskog jezika i MS Office-a.

Kako se prijaviti?
Svi zainteresovani kandidati moraju poslati svoj CV na adresu petar.rankovic @viga.rs na naslovom “CV za konkurs” i kratko motivaciono pismo. Rok za slanje prijava je 31.avgust u ponoć. Kandidati koji prođu u uži izbor biće pozvani na intervju.

Prijavi se. Budi deo Viga tima.
www.viga.rs

Previous articleOtvoren konkurs za prijavu na obrazovni program „PolitiKAS“
Next articlePoziv za trening “Aktivizacija omladinskih organizacija za socijalno uključivanje mladih sa invaliditetom/hendikepom”