Home [akcija] HUMANITARNI SPORTSKI TURNIR

HUMANITARNI SPORTSKI TURNIR

146
0

Studentska organizacija Unija studenata FON-a , u saradnji sa humanitarom fondacijom Srbi za Srbe”, i ove godine organizuje četvrti po redu Humanitarni sportski turnir” koji će se održati 4. i 5. maja na terenima studentskog doma 4. april”.

Humanitarni sportski turnir” je projekat koji za cilj ima da kroz sport, takmičarski duh i zabavu pomogne onima kojima je to najpotrebnije. Sav prikupljeni novac od kotizacija će biti uplaćen na račun fondacije Srbi za Srbe”. Fondacija Srbi za Srbe” je nastala krajem 2005. godine, prvenstveno kao ideja srpskog naroda u rasejanju da se okupi oko plemenitih ciljeva, tačnije oko projekata pomoći socijalno ugroženim srpskim porodicama širom Balkana.

Studenti će se oba dana takmičiti u malom fudbalu, basketu, odbojci i stonom tenisu. Kao završnica turnira biće dodela nagrada za najbolje takmičare koju su obezbedili naši partneri. Važnost ovog projekta su prepoznali mnogi partneri i prijatelji, koji su omogićili njegovu uspešnu realizaciju.

Unija studenata FON-a je studentska organizacija Fakulteta organizacionih nauka osnovana 2016. godine sa ciljem da podigne svest o studentskim pravima, utiče na bolju informisanost i kolegijalnost medju studentima. U prethodnom vremenskom periodu uspela je da uspešno realizuje šest projekata edukativnog i humanitarnog karaktera: FON QUIZ, Humanitarni sportski turnir, Humanitarno stand up veče, Otvorena čitaonica, Yard Sale i USF Gaming Fair.

Projekat „Humanitarni sportski turnir“ se održava četvrtu godinu za redom i jedan je od najznačajnijih projekata Unije studenata FON-a. Projekat je otvoren za sve one koji žele da kroz fer plej igru pokažu svoje veštine i sposobnosti u sportu, kao i za one koji žele da podrže humanitarni karakter projekta.

Za sve dodatne informacije možete posetiti našu Facebook stranicu Unija studenata FON-a ili instagram profil @unijastudenatafona.