Home [akcija] Ignite veče: Novi Sad – nekad i sad

Ignite veče: Novi Sad – nekad i sad

248
0
Ignite Novi Sad veče brzih prezentacija biće održano po dvanesti put u Novom Sadu u poslastičarnici Vremeplov, Bulevar Oslobođenja 96, 19. februrara 2019, u 19h sa temom Novi Sad – nekad i sadUlaz je slobodan za sve zainteresovane. Ignite Novi Sad organizuje udruženje Biznisnova – centar za proaktivno poslovanje (www.facebook.com/UdruzenjeBiznisnova/).

 
Publika će imati priliku da čuje zanimljive i inspirativne govornike i govornice koji će preneti svoja iskustva o tome kako je bilo nekad živeti i raditi u Novom Sadu, a kako to danas izgleda.
 
Između ostalih, publici će se obratiti 
Nenad Pagonis, najuspešniji kik-bokser u Srbiji, koji je deset puta osvojio titulu prvaka sveta;
Vesna Farkaš, nagrađivana novinarka, između ostalog dobitnica godišnjeg priznanja “Novosadskog književnog kluba” u promovisanju kulture i kulturnih vrednosti;
Nataša Anđelićlicencirani FIBA agent sa izuzetno uspešnom košarkaškom karijerom;
Martin Candir, fotograf i dizajner, član UPIDIV-a i osnivač Centra za fotografiju
Bogoljub Banjac Čombe, muzičar, frontmen grupe Amajlija;
Marija Vasić, profesorka sociologije u Gimnaziji „Jovan Jovanović Zmaj” i autorka knjige „Kad Bog zažmuri”;
Aleksandar Boškov, nagrađivani koreograf, performer i aktivista;
Zagorka Kalentić Marković, preduzetnica, kreatorka i idejni tvorac brenda Zaga Clothing.
 
Za više informacija posetite: www.facebook.com/events/2214484392107870/
 
Ignite je globalni pokret držanja brzih i kratkih prezentacija sa ciljem da inspirišu i predstave nove ideje publici u neformalnom okruženju. Ignite je kao pokret, odnosno događaj, prvi put održan u Sijetlu 2006. godine. Za veoma kratko vreme postao je internacionalni fenomen. Danas se ovaj brz i dinamičan način prezentovanja ideja praktikuje u više od 100 gradova širom sveta – svuda po istim jednostavnim pravilima: svako ima pravo da se prijavi kao učesnik; prezentacije traju po 5 minuta; svaka prezentacija se sastoji od po 20 PowerPoint slajdova; slajdovi se automatski smenjuju na svakih 15 sekundi; a prezenter nema kontrolu nad menjanjem slajdova.