Home [akcija] Ciklus predstavljanja fakulteta u SKC-u Beograd

Ciklus predstavljanja fakulteta u SKC-u Beograd

172
0

Tokom februara SKC Beograd organizuje ciklus predstavljanja fakulteta i to:

četvrtak, 21. februar u 18:00 Mala sala
Ciklus predstavljanja fakulteta / FON u SКC-u

Srednjoškolci će imati priliku da se upoznaju sa programom osnovnih studija, režimom studija i uslovima upisa na Fakultet organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu. Tokom prezentacije biće više reči o mogućnostima koje FON pruža tokom i nakon studiranja. Očekujemo Vas!”

ponedeljak, 25. februar u 18:00 Mala sala
Ciklus predstavljanja fakulteta / Pravni fakultet u SКC-u

Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu, je najveći i najstarijiFakultet u
našojzemlji i jedanodnajstarijihFakultetanaBalkanu!Izboromovogfakulteta i okončanjemstudija, postaćetedeoporodiceodblizu 50.000diplomaca.Tokomstudijastudentiimaju i mogućnostpohađanjanastavenajednomodpreko 30 prestižnihevropskihuniverziteta.
Želite prestižni fakultet sa diplomom svetskog sjaja? U PRAVU ste!

četvrtak, 28. februar u 18:00 Mala sala
Ciklus predstavljanja fakulteta / Učiteljski fakultet u u SКC-u

DOBRIM OBRAZOVANJEM DO BOLJE OBRAZOVNE PRAКSE
Učitelji i vaspitači su osobe koje se ne zaboravljaju do kraja života, potvrđuje se svakodnevno! Кako postati dobar i voljen učitelj/vaspitač? Кako obrazovati i vaspitavati decu u najkritičnijoj etapi njihovog psihofizičkog razvoja, kako organizovati, prilagoditi i sprovesti vaspitno-obrazovni proces? Sa svim tim, ali i drugim odgovorima, kroz prizmu ličnih iskustava, upoznaće vas naši sadašnji i bivši studenti i profesori. Biće reči i o „studentskom životu“ na Učiteljskom fakultetu, studentskom naučnoistraživačkom centru, stručnim ekskurzijama, razmeni studenata, mnogimkulturnoumetničkim, javnim, sportskim, humanitarnimivolonterskimaktivnostima. Takođe, dobićete informacije o prijemnom ispitu, pripremnoj nastavi, kao i o zaposlenju i drugim mogućnostima nakon završetka Fakulteta.