Home [akcija] Poziv za učešće na konferenciji – “Uključivanje uživo 2.0: ka nacionalnom danu...

Poziv za učešće na konferenciji – “Uključivanje uživo 2.0: ka nacionalnom danu inkluzivne omladinske politike”

225
0

Beogradski centar za ljudska prava zajedno sa tri nacionalna saveza – Nacionalne asocijacije praktičara/-ki omladinskog rada, Krovne organizacije mladih Srbije i Nacionalne asocijacije kancelarija za mlade, a uz podršku Ministarstva omladine i sporta i Misije OEBS-a u Srbiji organizuje godišnju konferenciju “Uključivanje uživo”,koja će se održati 29. junuara 2019. godine od 11.30 časova u “Fabrika Event Space” u Beogradu (adresa: Bulevar Despota Stefana 115 – ulaz iz Poenkareove ulice).

Pozivamo Vas da nam se pridružite u uspostavljanju Nacionalnog dana inkluzivne omladinske politike u Srbiji, kao prilike  za promociju stvaranja inkluzivnog okruženja za mlade i ka razvijanju društva otvorenijeg  za mlade iz osetljivih grupa, otklanjanju barijera sa kojima se suočavaju i stvaranju prilika da budu aktivni i ravnopravni učesnici i učesnice društva. Pored toga, konferencija predstavlja i povod da se afirmišu primeri inkluzivnih praksi različitih javnih i aktera civilnog društva, te da se u kontinuitetu zajednički analiziraju dalje potrebe za unapređenjem.

 

Za učešće na konferenciji potrebno je poslati potvrdu na mail: prijava@bgcentar.org.rs najkasnije do 27. januara 2019. godine.

Organizator obezbeđuje ručak na samom događaju. Putni troškovi u visini povratne autobuske karte će biti refundirani učesnicima/cama van Beograda nakon konferencije, uz priloženu kartu ili račun za benzin.

 

Više infomacija možete dobiti od Nevene Nikolić, koordinatorke Omladinskog programa Beogradskog centra za ljudska prava na telefon: 064/8246513 ili na e-mail adresu: nikolic@bgcentar.org.rs