Planulo 7000 ulaznica za The Chemical Brothers

0

 Po informacijama producenta Dance Arene, posle samo nedelju dana prodaje otišlo je više od 7.000 karta za najveći događaj ovogodišnjeg BECK’SPERIENCE-a, koncert The Chemical Brothers u Beogradskoj Areni. Kao jedini grad u regionu, koji će zahvaljujući EXIT-u i BECK’SPERIENCE–u prvi put ugostiti Chemical Brothers, Beograd dočekuje live dance act duo u Beogradskoj Areni, tehnički najsavremenijoj dvorani za vrhunske muzičke događaje.

Dvorana može da primi 18.000 posetilaca. Kupci ulaznica za EXIT imaju pravo kupovine ulaznice preko www.exitfest.org po ceni od 1390 dinara. i to isključivo ulaznice za parter. Ostali ulaznice mogu da nañu u predprodaji po sledećim cenama:

Parter : 1990 din

Balkon 1 : 1990 din

Balkon 2 : 2390 din.

Za sve nedoumice u vezi s rezervacijom ulaznica po ovim cenama može se zvati Info-centar na 021 475 42 22 svakim radnim danom od 9 do 17 sati ili pisati na info@exitservices.co.yu . Karte mogu da se nabave on line i na sledećim adresama:

www.biletservis.co.yu
, www.ticketline.co.yu, kao i na prodajnim mestima Bilet Servisa, TicketLine-a i na biletarnici Doma Omladine.

The Chemical Brothers će za nastup u Beogradskoj Areni doneti celokupnu produkciju koja podrazumeva binu, svetla, ozvučenje… U njihovom nastupu i u specijalnim scenskim efektima uživaće svi fanovi, koji će imati priliku da slušaju i Marka Nastića, Vladu Janjića i Gordana Paunovića. Biće obezbeđene i dve ulazne bine kao i osam chill zona i četiri dodatne bine za publiku sa tribina, na kojima će nastupiti preko trideset priznatih domaćih disk džokeja.

BECK’SPERIENCE vam ove godine priređuje brojna iznenađenja i vodi vas na vrhunske muzičke događaje predstavljajući vam najveće zvezde svetske muzičke scene.

Previous article2nd International Summer Camp «Ćuprija 2007» Youth and Heritage
Next articleKrvavi dijamant-Bioskop ”Palež” od 19 – 21. marta u 20.00.