Home Usavršavanje iskusnih Engleski za konobare Vol. II

Engleski za konobare Vol. II

422
0

Američki kutak Novi Sad poziva vas da se prijavite za besplatni kurs engleskog pod naslovom “Engleski za konobare”, na kome će svi koji rade kao konobari/konobarice imati prilike da se pripreme za nadolazeću letnju sezonu.​ ​Kurs će voditi ​​Adam Pikvens, preduzetnik sa višegodišnjim internacionalnim iskustvom. Kurs će se održati 19. i 24 jula od 18h u Američkom kutku.

Čas će uključivati teme kao što su: dočekivanje i pozdravljanje – kako ostaviti dobar utisak; osnovni termini – ključne stvari u restoranskom poslu i kako se one kažu na engleskom; kako pomoći – biti strpljiv, slušati, raditi zajedno sa mušterijom, biti pro-aktivan; napojnice – razlike u kulturama; kako dobiti što više u napojnicama; račun i plaćanje – različiti načini na koje ljudi koji govore engleski traže da plate, očekivanja u pogledu plaćanja karticama, deljenje računa, da li je napojnica uključena; šta raditi u neprilikama – meni na engleskom, aplikacija za prevođenje, pitati šta žele pa pronaći odgovarajuću stavku na meniju, itd.

Čas će trajati dva sata i otvoren je za učesnike koji poseduju srednji nivo poznavanja engleskog, po mogućnosti one koji rade ili će raditi kao konobari/konobarice, ili u ugostiteljstvu.

Konkurs je otvoren do 16. jula do ponoći, a SAMO ODABRANI kandidati biće obavešteni o rezultatima konkursa!​

Za ovaj čas možete se prijaviti putem linka https://goo.gl/Aw44ut