Home [njuz] Sajam zapošljavanja – JobFair 07

Sajam zapošljavanja – JobFair 07

35
0

laptop.jpegStudentske organizacije BEST LBG Beograd i EESTEC LC Beograd po treći put zajedno organizuju sajam poslova za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta pod nazivom „JobFair 07 – Kreiraj svoju budućnost“.
Sajam će se održati u Svečanoj sali zgrade tehničkih fakulteta u periodu 5-6. novembra 2007. godine.

Cilj događaja je da pomogne studentima i diplomcima da dođu do željenog posla ili prilike za stručno usavršavanje u nekoj od kompanija koje uspešno posluju u Srbiji. Organizatori su neprofitne i nepolitičke organizacije u čijem radu učestvuju studenti na volonterskoj bazi.
Povezujući studente sa kompanijama u Srbiji “JobFair 07 – Kreiraj svoju budućnost” aktivno pomaže u sprečavanju „odliva mozgova“ i direktno doprinosi smanjenju nezaposlenosti među mladima.

Putem anketa i direktnog razgovora sa predstavnicima kompanija, učesnicama manifestacije, studenti imaju priliku da dođu do željenog posla ili stručnog usavršavanja. Pored toga, studenti mogu ostaviti svoje podatke (CV) u elektronskoj bazi podataka koju mogu popuniti na računarima na Sajmu ili na zvaničnom sajtu Sajma www.jobfair.org.yu

. U okviru Sajma poslova stručnjaci u oblasti lične afirmacije održaće predavanja koja će studentima pomoći da efikasnije predstave svoje lične kvalitete poslodavcima.
Studentima će biti predstavljene i mogućnosti pokretanja, kao i uspešnog razvoja, sopstvenog biznisa.