Home Saveti od iskusnih “KARIJERNO ĆASKANJE” u Naučno-tehnološkom parku Beograd

“KARIJERNO ĆASKANJE” u Naučno-tehnološkom parku Beograd

165
0

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu organizuje „Karijerno ćaskanjestudenata i zaposlenih u kompanijama čije je sedište u NTP parku na Zvezdari.

Ovaj događaj je zamišljen kao neformalno druženje namenjeno studentima završnih godina i diplomcima različitih fakulteta Univerziteta u Beogradu koji imaju želju da se u opuštenoj atmosferi, uz kafu, upoznaju sa predstavnicima kompanija članica Naučno-tehnološkog parka koje razvijaju inovacije u oblasti informacionih tehnologija i drugih srodnih oblasti.

Biće to sjajna prilika da studenti zavire u prostorije NTPa, da se informišu i čuju savete od zaposlenih u kompaniji, da razjasne neke nedoumice, da saznaju kakve su  mogućnosti i uslovi za praksu, zaposlenje ili saradnju na projektima. Inspirativni sagovornici pomoći će im i savetima  kako da ideje pretoče u inovacije i uputiće ih u  specifičnosti razvoja karijere u ovoj dinamičnoj oblasti.

Sa studentima će pričati okupljeni  predstavnici tehnološko-razvojnih i startap kompanija članica Naučno-tehnološkog parka Beograd kao i zaposleni u Poslovno tehnološkom inkubatoru tehničkih fakulteta Univerziteta u Beogradu.

„Karijerno ćaskanje“ će se održati u petak, 13. 7. 2018. godine sa početkom u 18 časova u Business cafe-u Naučno-tehnološkog parka Beograd na Zvezdari (ulica Veljka Dugoševića 54).

Pozivamo vas da  iskoristite ovu priliku da se umrežite, povežete sa različitim kompanijama i saznate kako funkcioniše rad u inovativnom sektoru, dobijete savete za razvoj karijere, kao i informacije o mogućnostima za praksu, zaposlenje ili drugu vrstu angažovanja.

Prijave su otvorene do srede, 11.jula u ponoć  na linku: http://skr.rs/JNs. Broj mesta je ograničen, zato požurite i rezervišite svoje mesto!