Home [njuz] Meetup : Programi podrške tehnološkim inovacijama

Meetup : Programi podrške tehnološkim inovacijama

123
0

Francusko-srpska privredna komora i Fond za inovacionu delatnost pozivaju vas na Meetup na kojem će biti predstavljeni Programi podrške tehnološkim inovacijama, u četvrtak, 12. aprila u 14 časova u prostorijama Komore, Kosovska 10/V, Beograd Stari grad.

Fond za inovacionu delatnost ponovo je otvorio javni poziv za Programe podrške inovacijama, sa rokom prijave do 1. juna 2018. Program ranog razvoja namenjen je mikro i malim preduzećima koja posluju ne duže od 3 godine, a koja razvijaju tehnološku inovaciju. Projekti se finansiraju u iznosu do 80 hiljada evra. Program sufinansiranja inovacija namenjen je mikro, malim i srednjim preduzećima kojima su potreban značajna sredstva za razvoj inovacije, sa sufinansiranjem i do 300 hiljada evra.

Francusko-srpska privredna komora istovremeno će predstaviti svoj program mentorske podrške “Startap akcelerator”. Komora je nedavno otvorila i svoj Business inkubator sa ponudom kancelarija, coworking prostora, salom za sastanke, virtuelnim kancelarijama i slično.

Ulaz je slobodan, broj mesta ograničen.

Prijava je obavezna do 11. aprila putem office@ccfs.rs