Home [stipendije] EducationUSA – Sajam američkih koledža i univerziteta

EducationUSA – Sajam američkih koledža i univerziteta

195
0

Besplatni godišnji EducationUSA Sajam američkih koledža i univerziteta na kojem direktni predstavnici institucija visokog i višeg obrazovanja predstavljaju programe studiranja, stipendiranja i života u Americi.


Godišnji EducationUSA Southeastern Europe Tour – Obrazovni sajam, održava se i ove godine u zemljama nekadašnje Jugoslavije. Beogradski deo Sajma organizuje se u petak, 13. aprila 2018. godine u Hotelu “Metropol Palace”, sa početkom u 17 časova.
Predstavnici obrazovnih institucija iz Sjedinjenih Američkih Država i Evrope lično će predstaviti ponude svojih univerziteta i koledža. Ulaz na Sajam obrazovanja je besplatan, a razgovor sa predstavnicima obavlja se na engleskom jeziku. Volonteri Međunarodnog akademskog centra EducationUSA Serbia pomoći će vam u komunikaciji ako se ukaže potreba.
Spisak učesnika Sajma pogledajte na našem sajtu – https://goo.gl/K9o5V7 .
Popunjavanjem formulara na ovoj stranici prijavljujete se za Sajam, ali istovremeno i za slanje vesti o institucijama koje će biti predstavljene 13. aprila. Za sve druge informacije pozovite nas na 011/334 9639 ili 011/3349 638 tokom radnog vremena Centra ili pošaljite elektronsku poštu na office@iacbg.org.