Home [ volontiranje ] Saznajte iz prve ruke … Kako funkcioniše JKP „Veterina Beograd“ i šta...

Saznajte iz prve ruke … Kako funkcioniše JKP „Veterina Beograd“ i šta rade stručnjaci veterinarske struke?

342
0

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu i JKP „Veterina Beograd“ pozivaju  studente Fakulteta veterinarske medicine Univerziteta u Beogradu da se prijave za posetu preduzeću Veterina Beograd  koja će se održati u četvrtak, 12. aprila 2018. godine od 11 časova.

Prilikom posete, studenti će imati priliku da obiđu dve lokacije ovog preduzeća i saznaju kako izgledaju svakodnevne aktivnosti njihovih zaposlenih: Direkciju, gde će u razgovoru sa hirurzima veterinarske medicine i specijalistima rentgenske dijagnostike  moći da vide i saznaju kako izgleda operaciona sala, postoperativni blok i rentgen kabinet, i Prihvatilište Rakovica gde će iz prve ruke dobiti informacije o tome kako funkcioniše prihvatilište, kako izgleda veterinarski pregled i trijaža, sterilizacija i postoperativni tretman, trajno obeležavanje i vakcinacija.

 

Ovo je poseta koja se organizuje u okviru programa “Saznajte iz prve ruke” koji Centar za razvoj karijere realizuje dugi niz godina sa ciljem da poveže poslovnu zajednicu sa studentima i mladim diplomiranim studentima. Cilj je da se na ovaj način mladima sa Univerziteta u Beogradu pruži podrška u razvoju znanja i veština, koje će im biti od značaja pri zapošljavanju i daljem obrazovanju.

Ukoliko ste zainteresovani da učestvujete u poseti, pozivamo vas da se prijavite do utorka 10. aprila u ponoć popunjavanjem formulara koji se nalazi na sledećem linku http://skr.rs/BgT. Broj mesta je ograničen.