Home [njuz] Počinje školska godina u ponedeljak

Počinje školska godina u ponedeljak

48
0

radio.jpegOsnovna škola "Posavski Partizani" organizuje svečanu priredbu povodom prijema novih učenika sutra u 11 časova. U prvoj nastavnoj nedelji, učenici nižih razreda će nastavu pohađati u prepodnevnoj smeni, dok će stariji razredi ići u poslepodnevnu smenu.

U Prvoj obrenovačkoj osnovnoj školi svečani prijem prvaka biće upriličen večeras sa početkom od 18 časova. Kako je planirano, buduće prvake očekuje nesvakidašnje iznenađenje.
Od ponedeljka, prvi, treći, peti i sedmi razred nastavu pohađaju u prepodnevnoj smeni a drugi, četvrti, šesti i osmi u poslepodnevnoj.

Prvaci Osnovne škole "Jefimija" će svoje učiteljice i odeljenske drugare upoznati na svečanoj priredbi večeras u 18 časova. I u narednoj školskoj godini svi učenici ove škole pohađaće nastavu od 7h 30min.

Svečana priredba za prijem prvaka u O.Š. "Jovan Jovanović Zmaj" biće održana sutra u 18 časova u holu škole. Od ponedeljka, neparna smena u ovoj školi pohađaće nastavu u prepodnevnoj smeni od 7h 30min. Parna smena će nastavu pohađati popodne od 13h 30min.
Kada je u pitanju područno odeljenje ove škole u Zvečkoj, stariji razredi će, sledeće nedelje, ići u prvu smenu od 7h 15min, dok će nastava za mlađe razrede početi u 12h 45min.