Poziv na učešće na agro konferenciji „Transfer znanja od Nemačke prema Srbiji -Doprinos dijaspore.“

0

Pozivamo Vas da se prijavite na Agro konferenciju „Transfer znanja od Nemačke prema Srbiji -Doprinos dijaspore.“ Centralni Savet Srba u Nemačkoj sa partnerom Omladinskim Savezom Srbije pod pokroviteljstvom Nemačke organizacije za tehničku saradnju (GIZ/CIM), organizuje 1. marta 2018. konferenciju u Sremskim Karlovcima sa idejom da se približi Nemačko tržište i tržište Evropske Unije poljoprivrednim proivođačima iz Srbije.

 

Konferencija je u vidu aktivnog prenosa znanja usmerena na poljoprivrednike i preduzetnike iz Srbije koji žele da svoje proizvode i usluge plasiraju na nemačko i evropsko tržište uz podršku
uspešnih privrednika iz dijaspore u Nemačkoj i Evropi.

Krajnji cilj ovog projekta obostrana razmena informacija, podizanje nivoa znanja, ekonomsko osnažavanje poljoprivrednika u korišćenju konkurentnih prednosti Srbije kao što su visokokvalitetni prirodni resursi i prednosti Nemačke u organizacionom i menadžerskom smislu.
Vaša očekivanja:

-raznovsne mogućnosti za srpske preduzetnike na nemačkom i evropskom tržištu
-podsticanje povezanosti i saradnje
-šansa za aktivno uključivanje – bolji pristup informacijama i savetima
-unapređenje znanja i kvalifikacija tržišno mladih preduzetnika u dijalogu sa velikim i uspešnim kompanijama, pojedincima i institucijama.

Na ovom link-u http://zsdsrbija.com/sr/konferencija se možete prijaviti za konferenciju.

Poziv je otvoren za sve zainteresovane, uz napomenu da će troškovi puta biti refundirati svim učesnicima konferencije (uz priloženu putnu kartu).

Previous articleOtvorene su prijave za učešće na 12. Međunarodnoj studentskoj nedelji u Beogradu!
Next articlePrezentacija programa stipendiranja Republike Mađarske