Home [konkursi] Poziv na učešće na agro konferenciji „Transfer znanja od Nemačke...

Poziv na učešće na agro konferenciji „Transfer znanja od Nemačke prema Srbiji -Doprinos dijaspore.“

116
0

Pozivamo Vas da se prijavite na Agro konferenciju „Transfer znanja od Nemačke prema Srbiji -Doprinos dijaspore.“ Centralni Savet Srba u Nemačkoj sa partnerom Omladinskim Savezom Srbije pod pokroviteljstvom Nemačke organizacije za tehničku saradnju (GIZ/CIM), organizuje 1. marta 2018. konferenciju u Sremskim Karlovcima sa idejom da se približi Nemačko tržište i tržište Evropske Unije poljoprivrednim proivođačima iz Srbije.

 

Konferencija je u vidu aktivnog prenosa znanja usmerena na poljoprivrednike i preduzetnike iz Srbije koji žele da svoje proizvode i usluge plasiraju na nemačko i evropsko tržište uz podršku
uspešnih privrednika iz dijaspore u Nemačkoj i Evropi.

Krajnji cilj ovog projekta obostrana razmena informacija, podizanje nivoa znanja, ekonomsko osnažavanje poljoprivrednika u korišćenju konkurentnih prednosti Srbije kao što su visokokvalitetni prirodni resursi i prednosti Nemačke u organizacionom i menadžerskom smislu.
Vaša očekivanja:

-raznovsne mogućnosti za srpske preduzetnike na nemačkom i evropskom tržištu
-podsticanje povezanosti i saradnje
-šansa za aktivno uključivanje – bolji pristup informacijama i savetima
-unapređenje znanja i kvalifikacija tržišno mladih preduzetnika u dijalogu sa velikim i uspešnim kompanijama, pojedincima i institucijama.

Na ovom link-u http://zsdsrbija.com/sr/konferencija se možete prijaviti za konferenciju.

Poziv je otvoren za sve zainteresovane, uz napomenu da će troškovi puta biti refundirati svim učesnicima konferencije (uz priloženu putnu kartu).