Home [ volontiranje ] Konkurs za volontiranje u Programu obrazovanja Centra za integraciju mladih

Konkurs za volontiranje u Programu obrazovanja Centra za integraciju mladih

109
0

Svaki dečak i svaka devojčica želi da ide u školu, da crta, piše, nauči neke lepe pesmice i druži se sa drugarima. I dok je većini nas to bilo omogućeno, postoje deca kojoj je potrebna dodatna podrška kako bi im se ova želja ostvarila. Baš tvoja podrška!

Volonterski tim Programa obrazovanja “Centra za integraciju mladih” čine izuzetno posvećeni terenski radnici i radnice koji su prepoznali važnost toga da svako dete sedne u školske klupe. Već osam godina svakoga dana predškolce iz neformalnih naselja vodimo i vraćamo iz vrtića, učimo ih kako se prelazi ulica, koje su boje sunce i trava, kako se pišu slova i brojevi… a sa prvacima radimo domaće zadatke i savladavamo školsko gradivo.

Da bi postali deo našeg tima nisu važne godine ni obrazovanje, niti poznavanje dečijih pesmica i animiranih heroja i heroina. Sve ćete to naučiti! Važna je samo ljubav prema deci i želja da četiri sata u toku radne nedelje poklonite našim mališanima. A za uzvrat ćete od dece dobiti neizmernu ljubav, osmehe i pozitivnu energiju, a od nas iskustvo u radu sa decom i radu na terenu, stručne obuke, potvrdu o volontiranju i naravno – plaćeni BusPlus 

Ako želis i ti da postaneš deo jednog sjajnog tima, konkurs za prijem novih terenskih radnika je upravo otvoren! Poseti nas na FB stranici “Program obrazovanja” ili sajtu www.cim.org.rs. Prijavljivanje se obavlja putem online formulara koji se nalazi na sledećem linku: https://drive.google.com/open?id=13xQHe17SmXpaut_7E1dDHuKanf8VnUApipenv67oN-I

Za sva pitanja javi se na nemanja.marinovic.ppp@gmail.com ili broj telefona 065/89 12 290 i koordinator terenskih radnika Nemanja Marinović će ti pružiti sve dodatne informacije. Dobrodošli!