Home [akcija] Promenite svet iz svoje fotelje – podržite dobre ideje

Promenite svet iz svoje fotelje – podržite dobre ideje

59
0

Podrži-dobre-idejeUkoliko želite da pružite podršku mladima da pokrenu poslovne poduhvate koji donose pozitivne promene u društvu, možete glasati za tri ideje za biznis mladih koje vam se najviše dopadnu, na sajtu Social Impact Award (SIA), najvećeg projekta posvećenog omladinskom društvenom preduzetništvu: SocialImpactAward.rs.

 

Glasanje je otvoreno do 27. septembra u ponoć, a tim čija ideja dobije najviše glasova osvojiće nagradu „Glas zajednice“. Nagrada će timu omogućiti besplatno učešće na SIA Samitu – konferenciji koja okuplja pobednike Social Impact Award takmičenja iz 18 zemalja sveta, kao i da učestvuje u mentorskom programu i pomogne budućim finalistima projekta da usavrše svoje ideje.

Pored nagrade „Glas zajednice“, još tri tima koje žiri odabere dobiće podršku za poslovne ideje, u iznosu od 1.500 evra, a sve nagrade biće dodeljene na svečanoj ceremoniji 3. oktobra u Impact Hub Beograd.

Social Impact Award je najveći projekat posvećen mladim ljudima na temu društvenog preduzetništva, čija je misija da promoviše društveno preduzetništvo među mladima, kroz edukaciju, inkubaciju ideja i takmičenje. Projekat sprovodi organizacija Razlivalište, uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije,Erste Banke,Coca Cola Hellenic, Alma Quattro, Austrijske razvojne agencije, ERSTE Fondacije i Impact Hub-a.