Home [akcija] Peti WebDan u Zaječaru i Boru 12-14. maja

Peti WebDan u Zaječaru i Boru 12-14. maja

79
0

webdan blPeta WebDan konferencija posvećena internet preduzetništvu održaće se od 12. do 14. maja 2017. godine. Obeležiće je kvalitetan program i nekoliko inostranih predavača, ali i još jedna novina – konferencija će biti održana u dva grada: Zaječaru i Boru. 

Zaječar će po prvi put biti domaćin WebDana i to u petak 12. maja u Sali Muzičke škole. Dan kasnije predavanja će se održati u Muzičkoj školi u Boru, dok je trećeg dana za sve učesnike planiran izlet u Felix Romulianu. 

 

Ovogodišnja, peta konferencija ugostiće predavače iz Brazila, Hrvatske i Makedonije. Potvrđen je dolazak Bojana Bernika web preduzetnika iz Hrvatske, Tijaga Fehejre blogera organizacije Serbia4Youth, kao i Goce Veleskog, makedonskog grafičkog dizajnera i idejnog tvorca brenda Omajgad.

Sa prisutnima će svoja znanja podeliti i Nenad Božidarević koji je u kompaniji Fejsbuk zadužen za razvoj Instagrama, Sofija Popara iz startapa Paušal, Milan Đorđević osnivač startapa VetCloud i još desetak predavača.

Na konferenciji će biti održana dva panela o coworking-u na kojima će učestvovati vlasnici najpoznatijih coworking prostora u Srbiji i njihovi korisnici. Treći panel WebDan konferencij biće posvećen značaju videa i načinu kako da se Jutjub koristi u marketinške svrhe.

Deo programa konferencije rezervisan je za predstavljanje i lokalnih frilensera iz oba grada domaćina koji rade različite poslove preko interneta – od 3d grafike do držanja časova engleskog jezika strancima. 

Prijava za WebDan je besplatna, a do sada se prijavilo više od 100 mladih ljudi. Svi zainteresovani mogu se prijaviti na zvaničnom sajtu konferencije.

Konferenciju WebDan realizuju udruženje WebDan i Timočki omladinski centar uz podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije.