Home [ volontiranje ] Poziv za učešće studenata u programu univerzitetske radne prakse – BG praksa...

Poziv za učešće studenata u programu univerzitetske radne prakse – BG praksa 2017.

79
0

Gradska uprava grada Beograda i Univerzitet u Beogradu pozivaju studente završnih godina da se prijave za učešće u programu Univerzitetske radne prakse BGPRAKSA 2017. Program se realizuje sedmu godinu za redom na osnovu potpisanog Protokola o saradnji između Univerziteta u Beogradu i Gradske Uprave Grada Beograda u oblasti organizovanja i realizovanja univerzitetske radne prakse studenata.

 

U programu Univerzitetske radne prakse ove godine učestvuje 16 unutrašnjih organizacionih jedinica Gradske uprave,  14 gradskih preduzeća, 3 gradskih opština i 11 ustanova kulture grada Beograda. 

Otvoreno je ukupno 226 mesta na 140 pozicija na kojima će studenti završnih godina imati priliku da uz podršku neposredno određenih mentora steknu vredno radno iskustvo. Svi polaznici će po obavljenoj praksi dobiti potvrdu o obavljenoj praksi. BG PRAKSA će se ove godine realizovati kao tromesečna plaćena praksa počevši od 15.juna 2017. godine.

Ovogodišnji poziv je upućen studentima sa 25 fakulteta Univerziteta u Beogradu i 1 fakulteta Univerziteta Umetnosti. Na konkurs se mogu prijaviti zainteresovani studenti završnih godina elektronskim putem i neophodno je da prilože skeniranu potvrdu o redovnom studiranju. 

Konkurs je otvoren od 23.marta do 17. aprila 2017.

Pogledajte ovde integralni tekst KONKURSA ZA UČEŠĆE U PROGRAMU UNIVERZITETSKE RADNE PRAKSE 

Pogledajte VODIČ kroz konkurs za kandidate / pozicije po fakultetima 
U ovom Vodiču možete pronaći sve pozicije iz konkursa koje su radi vaše lakše orijentacije grupisane po fakultetima i linkovane sa stranicama koje sadrže detaljan opis svake pozicije, uslove koje treba da ispunjavate i formular za prijavljivanje

 Pročitajte odgovore na često postavljena pitanja u vezi konkursa BGPRAKSA.