ISWiB uskršnja potraga za jajima

0

cover FACEBOOK EVENTUdruženje Svetski omladinski talas, organizator Međunarodne studentske nedelje u Beogradu (engleski International Student Week in Belgrade – ISWiB), poziva vas na jedinstveni događaj pod nazivom „ISWiB uskršnja potraga za jajima“, koji će se prvi put održati u subotu, 8. aprila 2017. godine sa početkom u 12 časova u Topčiderskom parku.

 

U potrazi će učestvovati dvadeset timova od po dvoje učesnika, a učesnici mogu biti svi mladi ljudi od 18 do 30 godina. Kroz sjajnu zabavu i preduskršnju atmosferu, timovi će biti u potrazi za jajima, rešavajući pritom zadatke koji će im omogućiti da pokažu svoje znanje o Međunarodnoj studentskoj nedelji u Beogradu. Dva najbolja tima će kao nagradu dobiti besplatno učešće na festivalu, koji se održava od 16. do 24. jula. Prijave traju od 1. do 6. aprila i zainteresovani timovi se mogu prijaviti tako što će popuniti sledeći formular: http://iswib.org/form-egg-hunt.php.

Cilj projekta je upoznavanje učesnika sa festivalom Međunarodna studentska nedelja u Beogradu, koji će ove godine, prvi put nakon deset godina, trajati osam dana. Misija festivala je povezivanje i upoznavanje mladih kroz različite vrste edukativnih radionica i širenje komunikacije i kulturološkog dijaloga između mladih, kako u regionu, tako i u celom svetu. Kroz kulturni i zabavni deo programa manifestacije, mladi će imati prilike da upoznaju Beograd i kulturu naše zemlje, kao i da razbiju predrasude o etničkoj i kulturnoj razlici.

Pozivamo vas da u se u subotu zajedno upoznamo sa festivalom kroz igru i dobru zabavu. Iskoristite priliku da ove godine budete deo nezaboravnog druženja!

Dodatne informacije možete pronaći na našoj stranici www.iswib.org

Previous articleDobrodošli na Innovation Attitude Summit
Next articleForum mladih za ODRŽIVI RAZVOJ – NewDiplo Centre #SDYAF #GlobalGoals #SDGs