Konferencija SportBizz

0

DSC 0107 SmallInteresuje vas menadžment u sportu? Ne propustite jubilarnu petu po redu konferenciju SportBizz, u organizaciji Saveza studenata Fakulteta organizacionih nauka, koja je tradicionalno posvećena sportskom menadžmentu i marketingu.

Kako je Fakultet organizacionih nauka poznat po afirmaciji sporta i sportskog duha, cilj konferencije je upoznavanje delegata sa ovom temom, kao važnom komponentom socijalnog i kulturnog razvoja društva. Konferencija će se održati 17. i 18. marta u prostorijama Fakulteta organizacionih nauka, gde će kroz dvodnevna predavanja svi učesnici imati priliku da iz prve ruke čuju iskustva uspešnih sportista, sportskih menadžera i organizacija koje svojim radom i zalaganjem pomažu u organizaciji sportskih događaja.
S obzirom da je za nama godina Olimpijskih igara, tema ovogodišnje konferencije SportBizz biće osvrt na ovaj prestižni sportski događaj, ali i otkrivanje svih pojedinosti pomenute manifestacije.
Podršku u realizaciji konferencije pružiće nam pored Olimpijskog i Paraolimpijskog komiteta Srbije, sportski novinar Slobodan Šarenac, ali i sportisti Ivana Anđušić Maksimović, Nikola Jakšić, Mihail Dudaš, učesnici Olimpijskih igara u Riju, gde je naša zemlja ostvarila sjajan uspeh, koji kada se u obzir uzme njen broj stanovnika, još više dobija na značaju.
Našu inicijativu da se učesnicima konferencije SportBizz pruži edukacija iz oblasti sportskog menadžmenta i marketinga, do sada su prepoznali brojni sportski klubovi, individualni sportisti i uvaženi sportski stručnjaci, uz čiju pomoć smo postigli veliko interesovanje kod studenata za ovaj projekat. Delegate pored zanimljivih predavanja očekuje i panel diskusija na temu „Stanje sporta u Srbiji ”, o kojoj će diskutovati zajedno sa stručnim pojedincima iz sfere sporta.

Prijave za konferenciju biće otvorene na sajtu www.ssfon.rs od 8. do 13. marta.

Previous articleFOND B92: KONKURS ZA VOLONTERE PRAKTIČARE
Next articlePoziv na seminar “Mala škola Zelenog aktivizma”