Home [njuz] Globalna škola preduzetništva

Globalna škola preduzetništva

63
0

hackathon1Studentska organizacija AIESECpo drugi put u Beograduorganizuje projekat “Globalna škola preduzetništva. Projekat će početi sa realizacijom 12. marta i trajaće do 16. aprila 2017. godinе, dok će se svake nedelje održavati aktivnosti poput tematske radionice sa kompanijama, zatim sastanci sa mentorima, kao i redovni sastanci tima sa inostranim tim liderima iz Japana, Nemačke i Portugala.

 

“Globalna škola preduzetništvaje projekat edukativnog karaktera koji ima za cilj dase pokrene preduzetnički duh i podstaknu mladi da pomoću novih ideja, stečenih znanja i veština uvide mogućnosti pri zapošljavanju ili započinjanju sopstvenog biznisa.

Prvi dan projekta, 12.03. je svečano otvaranje, dok će radionice, koje počinju 13.03. otvoriti Ivan Bjelajac, direktor regionalne GoDaddy kancelarije u Beogradu i suosnivač beogradskog startup-a MVP Workshop, radionicom o biznis modelu. Na radionicama sa kompanijama, koje će se održavati na početku svake nedelje, govorićese redom o finansijama, ljudskim resursima i zadovoljstvu korisnika, biznis modelu i biznis planu, marketingu i prodaji.

U toku samog projekta delegati će imati pomoć inostranih studenata iz Japana, Nemačke i Portugala, stručnog kadra partnerskih organizacija, kao i alumnija organizacije AIESEC sa iskustvom u preduzetništvu. Kroz rad u timu, koji se odvija sa inostranim studentom kao tim liderom, razvija se multikulturalnost, timski rad, kao i znanje engleskog jezika. Kraj projekta obeležiće završni događaj na kome će se birati tim sa najboljom idejom, kao i dodela sertifikata, kao potvrda učešća u projektu.

Projekat je namenjen srednjoškolcima sa treće i četvrte godine i studentima u Srbiji, a cena učešća je 15 evra. Zainteresovani se mogu prijaviti na sledećem linku: http://bit.ly/2lF48I9ili na FB stranici ‘’Globalna škola preduzetništva’’.