Home [akcija] ELSA Beograd vrši prijem 30 novih članova!

ELSA Beograd vrši prijem 30 novih članova!

51
0

noviclanovi MediumEvropsko udruženje studenata prava ELSA (European Law Students’ Association) je međunarodna, studentska organizacija koja ostvaruje svoje ciljeve u svim državama Evrope i pojedinim državama van evropskog kontinenta. ELSA Beograd postoji od 1987. godine i najveća je strukovna, studentska organizacija u zemlji.
ELSA svoje ciljeve ostvaruje obavljajući različite aktivnosti kao što su pronalaženje studentskih praksi, organizacija seminara i konferencija, studijskih poseta, simulacija suđenja, tribina i slično. Kroz svoje aktivnosti ELSA doprinosi razvoju pravne nauke i profesionalnom usavršavanju studenata i mladih pravnika, omogućuje im da se upoznaju sa drugim pravnim sistemima i kulturama u duhu kritičkog dijaloga i naučne saradnje i pomaže im da steknu internacionalno profesionalno iskustvo.

Ako ste ambiciozni, komunikativni, motivisani da preuzmete odgovornost, puni pozitivne energije, kreativni, voljni da stičete nova znanja i veštine i volite da putujete postanite članovi ELSA-e Beograd!

Način prijave: e-mail sa naznakom „UČLANjENjE“, koji sadrži Vaše ime, prezime i broj telefona poslati na vpmarketing@elsa.org.rs

Rok za prijavljivanje: 5. mart 2017. godine u 20h

Informacije:
Maja Rubin
(00) 381 69 185 4013
vpmarketing@elsa.org.rs