Home [akcija] BudiCoolturan 2016

BudiCoolturan 2016

79
0

11215504 603472099790728 490311717073846563 nStudentska organizacija ESTIEM LG Beograd šesti put za redom organizuje projekat „BudiCoolturan“, koji će se održati u UK “Vuk Karadžić”iu Narodnoj biblioteci Srbije 21, 22. i 23. oktobra.

BudiCoolturan je manifestacija kulturnog karaktera koja učesnicima, pruža idealnu priliku da daju svoje mišljenje na temu kulture.

 

Otvaranje projekta zakazano je za 21. oktobar u UK “Vuk Karadžić“, obećavamo dobru zabavu i puno kulture.

Studenti svih fakulteta mogu 22. i 23. oktobra posetiti Narodnu biblioteku Srbije, gde će se održatioba dana projekta.

Prvog dana projekta 22. oktobra pažnja će biti posvećena tradicionalnoj kulturi, a drugog dana 23. oktobra učesnici će imati priliku da se susretnu sa savremenom kulturom. U skladu sa tim, a i sa našim ciljem: širenje svesti o kulturi među mladim ljudima i unapređenje menadžmenta u kulturi, predavanja će biti održana od strane vrsnih stručnjaka u ovoj oblasti. Predavanja o tradicionalnoj kulturi održaće: Uroš Đurić, vizuelni umetnik iz Beograda koji je svima dobro poznat po ulozi anđela u kultnom filmu „Mi nismo anđeli“, prof. dr. Rajna Dragićević, profesorka na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Sledeći dan reč će preuzeti Marko Šelić, poznatiji kao Marčelo i Dragana Đermanović,uticajna blogerka, internacionalna strateškinja i predavač iz oblasti poslovne primene interneta.

Partneri koji su nam pružili maksimulanu podršku su SBER Banka i Delhaize.

Kao i prošle godine, učesnicima će se pružiti prilika da se i sami oprobaju u oblasti menadžmenta u kulturi rešavajući studiju slučaja koju će ove godine zadati EXIT. Za one koji vole dinamičniji vid rešavanja nekog problema biće organizovane radionice, a jednu će voditi NLP Energy House.

Projekat okuplja oko sebe mlade ljude različitih veština i interesovanja, koji su spremni da zajedničkim snagama pokušaju da podignu svest o kulturi kod svojih vršnjaka.

Za više informacija možete posetiti zvaničan sajt www.estiem.org.rs ili nas kontaktirati putem mail-a ivona.rakita@estiem.org .