Pronađite pravi posao za sebe! Sajam zapošljavanja LINK2job 2016

0

640x300U potrazi ste za poslom koji će ispuniti vaša očekivanja i opravdati vaš trud? Posetite sajam zapošljavanja LINK2job i napravite promenu.

Ove jeseni u okviru LINK2job sajma zapošljavanja koji će se održati u petak, 14. oktobra, u banket sali hotela Jugoslavija u periodu od 10 – 18 časova, imate priliku da se upoznate sa poslodavcima, saznate šta je to što je potrebno da biste se zaposlili u nekim od najuspešnijih kompanija, i kako da steknete tražene veštine.

 

Besplatni kursevi za sve koji se prijave

Kako biste unapredili svoj CV i stekli veštine koje igraju ključnu ulogu u pronalaženju posla, za vas smo pripremili mnoge besplatne sadržaje koji će vam pomoći, a ujedno vas i motivisati i povećati vaše šanse na konkursima za posao.

Ukoliko se prijavite na OVOM linku, dobićete na poklon besplatan kurs engleskog jezika ili neki od modula ECDL kursa, a na samom sajmu čeka vas još mnogo besplatnih materijala i programa.

Stupite u kontakt sa poslodavcima

Kontakti sa poslodavci su najvažniji pri traženju posla. Zbog toga na LINK2job sajmu zapošljavanja imate jedinstvenu priliku da se povežete sa mnogim kompanijama koje trenutno zapošljavaju.

Neke od njih su Comtrade, Trizma, Delhaize Serbia, Grawe osiguranje, Zepter, Trizma, Wiener Stadtische, obrazovne ustanove ITAcademy, BusinessAcademy i Savremena gimnazija kao i mnoge druge.

Unapredite svoje veštine i povećajte šanse

Sajam zapošljavanja LINK2job je projekat LINK Centra za razvoj karije (www.razvoj-karijere.com), institucije koja već dugi niz godina posreduje između poslodavaca i osoba u potrazi za poslom. Cilj Centra za razvoj karije nije samo da se zaposlite već da pronađete pravi posao za sebe, da se usavršite kako biste do njega došli i nastavite motivisano da radite na sebi.

Napravite prvi korak ka poslu koji želite. Posetite LINK2job sajam zapošljavanja 14. oktobra, u banket sali hotela Jugoslavija u periodu od 10 – 18 časova. Ulaz je besplatan!

Previous articleVolontiraj na događaju koju organizuje GO Zvezdara povodom svetskog dana srca – DANI SRCA
Next articleKonkurs za članstvo u šk.g. 2016/17.