“Studije budućnosti” – drugi upisni krug za XXIV generaciju

0

Beogradska otvorena škola otvara drugi upisni krug za studente koji su zainteresovani za jednogodišnji program neformalnog obrazovanja “Studije budućnosti”!

Zainteresovani studenti svoje prijave mogu dostaviti do četvrtka 8. septembra 2016. godine do 23:59 časova.

 

Program „Studije budućnosti“ temelji se na multidisciplinarnim modulima znanja i veština, Alumni2Students programu mentorstva, programu prakse i pisanju završnog rada. Kroz „Studije budućnosti“, baveći se strateškim pitanjima na inovativan i izazovan način, studenti kroz panel diskusije, predavanja, radionice, skype konferencije, neformalna druženja otkrivaju i opipavaju trendove budućnosti u savremenom svetu sa ciljem njihove lokalne primene. Sa inspirativnim predavačima diskutuje se na brojne teme kroz predavanja organizovana u četiri nastavna modula tokom dva semestra.

Pravo prijavljivanja imaju studenti koji su u oktobru 2016. godine četvrta godina osnovnih studija, apsolventi ili studenti master studija, starosti do 27 godina, prirodnih, tehničkih i društveno-humanističkih fakulteta, svih univerziteta u Beogradu.

Prilikom prijavljivanja kandidati treba da na imejl upis2016@bos.rs dostave:

  • popunjen prijavni formular sa fotografijom formata 3,5cm x 5cm;
  • biografiju (CV) – najviše do jedne strane;
  • dve preporuke profesora ili naučnih radnika sa univerziteta ili instituta;
  • esej „Zašto želim da postanem student BOŠ-a“ (do 500 reči);
  • uverenje o prosečnoj oceni tokom studija ili fotokopiju stranica indeksa koje sadrže ocene na predmetima i overeni poslednji semestar;

Kandidati koji su dostavili kompletnu dokumentaciju ulaze u drugi krug selekcije, koja podrazumeva proveru znanja.

PRIJAVNI FORMULAR MOŽETE PREUZETI OVDE.

Nastava se izvodi tokom dva semestra. Prvi semestar traje od oktobra do kraja decembra tekuće godine, a drugi od februara do maja naredne godine. U oba semestra organizuju se po dva nastavna modula. Predavanja, radionice i treninzi organizuju se ponedeljkom, sredom i po potrebi četvrtkom sa početkom od 17:30 časova. Osim obaveznih aktivnosti, studenti i studentkinje pozvani su da pohađaju i druge aktivnosti koje budu organizovane u Beogradskoj otvorenoj školi. 

Više informacija o konkursu možete pogledati na www.bos.rs/daus. Možete nas posetiti i na Facebook stranici, pozvati na broj telefona 011/3065 830 ili pisati na upis2016@bos.rs.
Takođe, možete nas posetiti svakog radnog dana od 10 do 16 časova u prostorijama Beogradske otvorene škole, Masarikova 5/16, kancelarija 1605, gde zajedno možemo da odgovorimo na sva vaša pitanja o otvorenom konkursu i programu “Studije budućnosti”.

Previous articlePortal Mingl povećava svoj tim – ti nam trebaš!
Next articleKonkurs za volontere filmskog festivala – Budi i ti deo Slobodne Zone!