POZIV ZA VOLONTERE/KE OPENS 2019 TIMA!

0

Hej, mladi, di ste??? Imate između 15 i 30 godina i živite u Novom Sadu i okolini? Imate slobodnog vremena i želite kreativno da ga iskoristite? Imate motivaciju da poboljšate svoju lokalnu zajednicu? Želite da doprinesete da Novi Sad postane Omladinska prestonica Evrope za 2019. godinu? Da zajedno iznesemo inicijativu OPENS 2019 i podržimo ideju o Novom Sadu po meri mladih? Ako su odgovori DA, PRIDRUŽITE NAM SE! Mi smo OPENS2019 tim – projektni tim koji realizuje projekat Kandidature Grada Novog Sada za Omladinsku prestonicu Evrope za 2019. godinu.

 

Projekat je počeo tokom 2016. godine i za sada se Novi Sad plasirao u prvih 5 gradova u trci za ovu prestižnu titulu. Celim procesom kandidature upravlja omladinska zajednica Novog Sada, kroz Omladinski forum koji čini više od 90 omladinskih i organizacija za mlade iz Novog Sada.

Opšti cilj „OPENS19“ je: „Stvaranje većih mogućnosti za mlade, pri čemu se mladi osposobljavaju da postanu inicijatori pozitivnih promena i sprovode inovativne ideje, ne samo u Novom Sadu već i na nacionalnom i međunarodnom nivou.“

Više o ovoj inicijativi možete pročitati ovde: http://www.opens2019.rs/

OPENS 2019 tim nudi puno zanimljivih treninga i radionica, smeha i druženja, priliku za razvoj i napredovanje za 30 pozitivnih mladih ljudi koji će nam volonterski pomoći da prenesemo građanima i građankama Novog Sada ideju inicijative da za 2019. godinu Novi Sad postane Omladinska prestonica Evrope! Popunite aplikacioni formular najkasnije do 26. jula u 17h i pošaljite na mail gordana@opens2019.rs, a mi ćemo vas onda pozvati na kratko upoznavanje, te do 2. avgusta objaviti rezultate konkursa. Za lica mlađa od 18 godina potrebna je i saglasnost roditelja!

Prva akcija nam je “Međunarodni dan mladih” 12. avgusta, stoga ne oklevajte, PRIJAVITE SE! Ukoliko imate bilo kakva pitanja slobodno kontaktirajte omladinske radnice Jecu (jelena@opens2019.rs) ili Gacu (gordana@opens2019.rs).

Previous articleMLADI UMETNICI I KREATIVCI PRIJAVITE SE!
Next articleKonkurs za mladi žiri Pančevo film festivala